28 / 03 / 2024

İSPARK tekne park yeri

İSPARK tekne park yeri

İstinye ve Tarabya'da 400 tekne bağlama kapasitesiyle hizmet veren İSPARK, Beykoz, Paşabahçe, Bebek ve Kuruçeşme'de tekne park yapımı için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. Proje sonunda 5 bin tekneye park olanağı sağlanacak.

Kumkapı Tekne Parkı Projesi 12 ayda inşa edilecek!

Fatih’teki Kumkapı Balıkçı barınağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, 30 milyon liralık yatırımla yenileniyor.

İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak!

İSPARK, İstanbul'un trafik çilesine çare üretebilmek adına bir 'Otopark Master Planı' hazırladı. Bu plan çerçevesinde 2019 yılına kadar İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak.

Apart Park'a Weeka talip oldu!

İstanbul'un otopark sorunu çözmek amacıyla 'Apart Park' projesini geliştiren İSPARK'a yatırım teklifi geldi. Alman markası Volkswagen'in lojistik firması Weeka, projenin yapımına talip oldu.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Bebek Tekne Park projesinde son durum ne?

İstanbul’a yapılan ‘çılgın projeler’in sonu gelmiyor. Emirgan sahili dev kazıklarla doldurulurken Tarabya, İstinye, Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye 15 tonluk betonlar atılarak yüzer tekne parklar kuruluyor.

Bebek'e tekne park mı inşa edilecek?

Paris’in ilk kadın belediye başkanı Anne Hidalgo(56) görevde birinci yılını doldurdu... Başkan 11 Nisan’da Parislileri Belediye Sarayı’na davet ediyor... Bütün gün seçmenlere ayrılacak...

İSPARK 810 tekne kapasiteli yeni parklar yapıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015 yılında Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe'de 50 milyon liralık yatırımla 810 teknenin bağlanabileceği Tekne Parkları tamamlayacak. İSPARK, deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayarak sektörün ihtiyaçlarını karşılıy

Havalimanlarına 8 liraya park hizmeti!

İSPARK havaalanlarında 8 liraya park hizmeti verecek. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK), gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.

İSPARK'tan havaalanlarında 8 liraya park hizmeti!

İSPARK'tan havaalanlarında 8 liraya park hizmeti. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İstanbul Otopark İşletmeleri, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

Boğaz'a 4 teknepark daha geliyor!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015 yılı içinde hizmete girmesi planlanıyor.

İSPARK tekne park yeri Haberi

İSPARK tekne park yeri


İstinye ve Tarabya'da hizmete açtığı tekne parkların ardından çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiren İSPARK, Marmara ve Karadeniz kıyılarında yeni projeleri hayata geçirecek. İstinye ve Tarabya'da 400 tekne bağlama kapasitesiyle hizmet veren İSPARK yeni noktalarında tamamlanmasıyla 5 bin tekne ve yatın parklanmasına imkan sağlayacak. Deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayarak sektörün ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yürütülen çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, 'İstinye ve Tarabya'nın ardından Beykoz, Paşabahçe, Bebek ve Kuruçeşme'de tekne park yapımı için gerekli tüm hazırlıkları yapıyoruz. Kısa zamanda hizmete açmayı planladığımız bu noktalarla yaklaşık 5 bin dolayında tekne ve yat kapasitesine daha sahip olacağız ' dedi.


ÇEVRE DOSTU YÜZER İSKELE


Deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayacak modern ve teknolojik tekne parklar özellikle güney sahillerine demirleyen yat...