26 / 04 / 2024

ısparta adliye kavşağı yıkım çalışmaları

ısparta adliye kavşağı yıkım çalışmaları

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim döneminde vaat ettiklerinden biri olan SDÜ Batı Kampusu-Adliye arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları sırasında, Adliye Kavşağında bulvar üzerinde kalan 2 katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi...

Isparta-Eğirdir kavşağına 34.6 milyon liralık düzenleme!

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Hatay Adliye Arsuz Katlı Kavşağı 4 Haziran'da açılıyor!

Hatay’ın çehresini değiştiren dev vizyon projesi olarak dikkat çeken “Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı” açılış için gün sayıyor.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı açıldı!

Kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı hizmete girdi. Açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yaptı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 9 Ocak'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı 9 Ocak Cumartesi günü törenle hizmete açacak. 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce tamamlandı.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

ısparta adliye kavşağı yıkım çalışmaları Haberi

ısparta adliye kavşağı yıkım çalışmaları

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile Fatih Mahallesi 201 Cadde Adliye Kavşağında Rasim-Ayşe Altıntaş'a ait yolda kalan 2 katlı 180 metrekarelik bina yıkıldı.  Binada kalan aileyi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ziyaret etti. Karşılıklı anlayış içerisinde, bina sahipleri madur edilmeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Bu yapının yıkımı ile birlikte trafiği zorlayan, yol üzerindeki yapıların yıkımı tamamlanmış oldu.

Yıkım programı için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Altıntaş ailesin yanı sıra mahalle muhtarları yıkım alanındaydı. Uyan32'nin haberine görei Başkan Başdeğirmen'e, Isparta şehir trafiğine yaptığı hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Yıkılan binanın sahipleri Rasim-Ayşe Altıntaş çifti İsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile sohbet etti. Ayşe-Rasim Altıntaş, "Yolu açıyorsunuz, ahaliyi kurtardınız. Vatana millete hayırlı olsun. İsparta'mızda trafikten kurtulmuş oldu" diyerek konunun karşılıklı anlayış...