28 / 03 / 2024

ısparta emre kentsel dönüşüm

ısparta emre kentsel dönüşüm

Emre'nin kentsel tasarım projesinden mahrum kalmasına neden olan 20 mahalle sakini hatasını anladı. Mahalle Muhtarı Suvay, aralarında daha önce itiraz edenlerin de bulunduğu 200 mülk sahibinden imza alıp, Kentsel Tasarım Projesi'nin uygulanması için Belediye'ye başvurdu.

Kentsel dönüşümde tapu harcı bilmecesi sona eriyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Numan Emre Ergin, bugünkü köşesinde, kentsel dönüşümde tapu harcını kaleme aldı.

Kentsel dönüşümde gözler sıfır enerjili binalarda!

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, hız kesmeden devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen binaların “yeşil bina” şeklinde hayata geçirilmesinin sürdürülebilir kentler için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

Kocasinan Yunus Emre kentsel dönüşümle değerleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan meydana gelen konutların kaba inşaatını tamamladı.

Emre Ilıcalı, Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesini yorumladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm Strateji belgesini yorumlayan Altensis Ortaklarından Emre Ilıcalı, kentsel dönüşümde sosyal ve çevresel etkileri gözeten yeni bir sürecin başlayacağını söyledi...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle şekilleniyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projelerine hızla devam ediyor. Kocasinan'ın Yunus Emre Mahallesi’nde 6 bloktan oluşan konutların inşaatklarında sona yaklaşıldı.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendirmeye devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde de yıkımlar yapıldığını söyledi..

ısparta emre kentsel dönüşüm Haberi

ısparta emre kentsel dönüşüm

Isparta Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında eski mahallelerin yenilenmesi için Emre, Gülcü, Hisar, Sülübey ve Karaağaç Mahallesi'nde 18 uygulaması yaptı. Proje kapsamında eski yerleşim olan mahallelerde müteahhit eliyle mülk sahibinin cebinden para çıkmadan yenilenmenin önü açılıyor. 18 uygulaması kapsamında mahalleler arasında bulvar niteliğinde yollar ile mahalle merkezlerinde sosyal donatı alanları ve meydanların oluşturulması öngörülüyor.


Meclis kararı, 18 uygulaması ve askı süresi bittikten sonra yürürlüğe giren Kentsel Tasarım Projesi, Emre Mahallesi'nden gelen 20 itiraz dilekçesi nedeniyle sekteye uğramıştı. İtirazlara kızan Belediye Başkanı Günaydın, 4 mahallede bütünleşik olarak gerçekleştirilen imar planını Emre Mahallesi açısından iptal etmiş, bu durumu da kamuoyu ile paylaşmıştı. Emre Mahallesi'nden gelen 20 dilekçenin neden olduğu mağduriyet ve kentsel tasarım mahrumiyeti için yeni adımlar atılıyor. Mahalle Muhtarı Gürcan Süvay,...