26 / 04 / 2024

Isparta Sütçüler mağdurları

Isparta Sütçüler mağdurları

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimi ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

İmar yasası mağdurları: Plansız alanlarda 1-2 katlı, 200 metrekareyi aşmayan evlere izin verilsin!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği (İYT Derneği) taleplerini tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları nasıl bir düzenleme bekliyor? 

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Süt üreticileri yem fiyatlarında düzenleme bekliyor!

Süt üreticileri, arz artışıyla ortaya çıkacak olan üretici mağduriyetinin önüne geçmek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu koordinasyonunda yapılan piyasa regülasyonundan memnun.

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Sütçüler projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 124 adet konut yer alıyor.

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar. Peki, Philips buhar kazanlı ütüler en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Et ve süt Kurumu'ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Et fiyatlarının yükselmesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gündem konusu olmuştu. Bu durum üzerine Et ve Süt Kurumu harekete geçerek Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile bir protokol imzaladı.

Isparta Sütçüler mağdurları Haberi

Isparta Sütçüler mağdurları

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimine ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin soru önergesi verdi. Özer, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Özer, ''Aşağıdaki sorularımın T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanması için bilgilerinizi ve gereğini arz ederim'' diye konuştu. 

Özer, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum tarafından 7/70884 Esas Sayılı Yazılı Soru Önergesine verilen yanıtta Isparta ili Sütçüler ilçesi Yeşilyurt/Mandallar Mevkiinde mermer ocağı pasa/moloz dökümü neticesinde heyelan tehlikesi yaşanan ve bu sebeple evlerinden çıkmaları istenen vatandaşların mağduriyetine ilişkin Bakanlığınızın sorumluluğu bulunduğu belirtilmiştir. Ayrıca yöre sakinlerinin neden evlerini terk etmelerinin istendiği şu ifadelerle açıklanmıştır: "Isparta İli, Sütçüler İlçesi, Yeşilyurt Köyü Mevkiinde,...