26 / 04 / 2024

Ispartadaki öğrenci yurdunun yol teklifi

Ispartadaki öğrenci yurdunun yol teklifi

Belediye Meclisi'nin Aralık ayı son toplantısında sürpriz bir karara imza atıldı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, planda olmayan yolun imar planına işlenmesi teklifinin kabul edilmesini sağladı.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Bayburt’ta 1000 kişilik öğrenci yurdu inşaatı başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından Bayburt’ta yapılması planlanan 1000 kişilik öğrenci yurdunun yapımına başlanıldı. 

İhlas Vakfı'nın Afyonkarahisar'daki yurdunun temeli atıldı!

İhlas Vakfı Afyonkarahisar Bölge Temsilciliği tarafından Sinanpaşa ilçesine yapılması planlanan öğrenci yurdunun temeli atıldı.

İşte Kızılay'ın Manhattan'daki öğrenci yurdu!

Türken'in New York'ta inşa edeceği öğrenci yurdunun arsası 90 milyon TL'ye mal oldu. Yurt dünyanın en pahalı emlak stokunun bulunduğu Manhattan'da yapılıyor...

Alaca KYK öğrenci yurdunda inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Alaca’ya yaptırılacak olan öğrenci yurdunun inşaatı başladı..

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için inşa edilen 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunun taşınma işlemi başladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Ispartadaki öğrenci yurdunun yol teklifi Haberi

Ispartadaki öğrenci yurdunun yol teklifi

Belediye Meclisi'nin Aralık ayı son toplantısında sürpriz bir karara imza atıldı. Daha önce İl Özel İdaresi'nin imar değişikliği, arsa ifrazı ve çap başvurularını reddeden söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu kez planda olmayan yolun imar planına işlenmesi teklifinin kabul edilmesini sağladı. 


Belediye Meclisi'nin Aralık ayı ilk toplantısı dün Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın başkanlığında toplandı. 

Toplantıda İl Özel İdaresi ile Isparta Belediyesini daha önce karşı karşıya getiren 5 bin kişilik öğrenci yurduyla ilgili sürpriz bir karara imza atıldı. 

Daha önce İl Özel İdaresinin imar değişikliği, arsa ifrazı ve çap başvurularını reddeden Isparta Belediyesi bu kez yurdun yapım ihalesini kazanan Isparta Yatırım ve Yurt İşletme AŞ'nin planda olmayan yolun imar planına işlenmesi teklifini kabul etti. Konuyla ilgili açıklama yapan İmar komisyonu Süleyman Gülboy, "Çünür 63-64 pafta...