25 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri sözleşme imzalama işlemleri

Ispartakule Evleri sözleşme imzalama işlemleri

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında 152 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Ispartakule Evleri sözleşme imzalamak için gerekli belgeler...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

Nevşehir Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi!

Nevşehir Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi bugün başladı ve 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar kapsamında 3 adet vesikalık fotoğraf da isteniyor.

Avcılar Ispartakule Evleri sözleşme imzalama tarihi!

Daire fiyatlarının 437 bin TL 'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Avcılar Ispartakule Evleri sözleşme imzalama tarihi dünden itibaren başladı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri sözleşme imzalama işlemleri!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede daireler 437 bin TL 'den başlıyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri sözleşme imzalama işlemleri bugünden itibaren başlayacak.

Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme imzalama tarihi!

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme imzalama tarihi bugünden itibaren başlıyor.

2015 Ispartakule Evleri Emlak Konut sözleşme için gerekli evraklar!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. 2015 Ispartakule Evleri Emlak Konut sözleşme için gerekli evraklar kapsamında nüfus cüzdanı bulunuyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

Kura çekilişi dün Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde gerçekleşen Başakşehir Evleri 2. Etap'ta daire fiyatları 437 bin TL'den başlıyor. İşte Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler...

Ispartakule Evleri sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında 152 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Ispartakule Evleri sözleşme imzalamak için gerekli belgeler...

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi kapsamında Kiler GYO A.Ş - Biskon Yapı A.Ş. Bahçeşehir Projesi Ortak Girişimi ile Kiptaş İstanbul Konut İmar Plan Tur. Ulaşım San. ve Tic. A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Ispartakule Evleri sözleşme imzalama işlemleri Haberi

Ispartakule Evleri sözleşme imzalama işlemleri

Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da inşa ediliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Ispartakule Evleri sözleşme imzalamak için gerekli belgeler açıklandı. Toplam 152 adet konutun satışa çıktığı projenin kura çekilişi dün saat 14.00'te, Ataşehir'deki Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde yapıldı. 


Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları 1+1 konutlarda 305 bin TL ile 324 bin TL, 2+1 konutlarda 355 bin TL ile 512 bin TL, 3+1 konutlarda 444 bin TL ile 600 bin TL, 4+1 konutlarda ise 582 bin TL ile 661 bin TL arasında değişiyor. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme planı!

-1+1 daireler için 30 bin TL peşinat, teslimde 30 bin TL, teslimden 1 yıl sonra 20 bin TL ara ödeme;

-2+1 daireler için 40 bin TL peşinat, teslimde...