29 / 03 / 2024

ıspartakule yeni bir şehir

ıspartakule yeni bir şehir

Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor.

Ilgaz Dağı'na yeni bir tesis inşa ediliyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, yeni bir tesise daha kavuşuyor. Çankırı sınırları içindeki Ilgaz Yıldıztepe Mevkii'nde özel idare tarafından yaptırılan tesis yüzde 95 oranında tamamlandı..

Sakarya Taraklı'ya yeni bir meydan kazandırılacak!

Sakarya’nın tarihi merkezi Taraklı’ya yeni bir meydan kazandırılacak. İnşa edilecek yeni meydan projesi, ilçenin özgün mimari yapısı ile uyumluluk göstererek, yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatması ile Taraklı’nın simgesi olacak.

Hüseyin Nuri Çomu: Çukurova'da yeni bir limana ihtiyaç var!

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Mersin Limanı'nın kapasitesinin 3 katı işlem hacmini kaldırabilecek nitelikte olmadığını belirterek, Çukurova'da konteyner taşımacılığı için yeni bir limana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Meram'da yeni bir organize sanayi bölgesi kurulacak!

Şehrin yöneticileriyle Augustus Otel'de yapılan istişare toplantısında bir araya gelen Meram Belediye Başkan Fatma Toru, yeni bir sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Toroslar yeni bir parka daha kavuşuyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesi’nde yapılacak bölge Hastanesinin güzergahında 10 bin metrekarelik alanda yeni bir parkın yapımına başladıklarını bildirdi.

1981 yılında İstanbul yeni bir yeşil alan kazanacakmış!

1981 yılında İstanbul yeni bir yeşil alan kazanacakmış. Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na su vermek için döşenen boru hatları, Harem ile Salacak arasındaki kıyı şeridine bir yeşil saha ve mesire yeri kazanacakmış.

1980 yılında İstanbul'da çadırlardan yeni bir semt oluşmuş!

1980 yılında Merkezefendi Mezarlığı civarındaki İstanbul eski hal arazisi, çadırlardan yeni bir semt haline gelmiş. Yüze yakın çadırda 500 kişi yaşıyormuş ve bulundukları yer için ayda 500 lira kiraya veriyorlarmış.

Yeni bir vergi gelirse ev fiyatları artar mı?

Rant vergisi olarak adlandırılan yeni vergilendirmede, değer artışı belediye meclisi bütçe komisyonunca belirlenecek. Bu da 'yeni bir vergi gelmesiyle ev fiyatları artar mı’ sorusununu getirdi...

Yeşilköy'de yeni bir kilise yapılacak!

Başbakan Davutoğlu'nun gayrimüslim azınlık cemaatlerinin temsilcileriyle yaptığı toplantıda, Yeşilköy'de yeni bir kilise yapılması kararlaştırıldı. Türkiye tarihinde ilk kez yeni bir kilisenin inşa edilmesi kararı alındı.

Maltepe yeni bir kültür merkezine kavuşuyor!

Maltepe yeni bir kültür merkezine kavuşuyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yılbaşı öncesi Maltepe'li muhtarlarla Küçükyalı Evlendirme Dairesinde buluştu. Kılıç, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili bilgi verdi

Ortofoto Projesi'nde vatandaşlar için yeni bir uygulama daha!

Bakan İdris Güllüce, “Bu çalışmalar, ülkemizdeki yatırım yer seçimlerinin daha hızlı ve sağlıklı yapılmasını sağlayarak, yatırım sürecinin kısalmasına katkıda bulunacak. Bakanlıktan vatandaşlar için yeni bir uygulama daha...

1975 yılında Yerebatan Sarnıcı büyüklüğünde yeni bir sarnıç bulunmuş!

1975 yılında Topkapı Sarayı ile eski Defterdarlık binası arasında, Yerebatan Sarnıcı büyüklüğünde yeni bir sarnıç bulunmuş. Sarnıcın içi bir metreden fazla toprakla doluymuş, temizlenmesinin pahalıya çıkacağından tekrardan kapatılmış.

Manas Evleri sektöre yeni bir anlayış getirdi!

Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, Manas Evleri'yle sektöre yeni bir anlayış getirdi. Manas Evleri, Gün-Er İnşaat'ın 20 yıllık tecrübesiyle yükseliyor.

ıspartakule yeni bir şehir Haberi

ıspartakule yeni bir şehir


Ispartakule, İstanbul'un planlanan mega projeleriyle yeni şehir olacak. Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla yatırımcının gözdesi olacak Ispartakule bölgesi  TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak değerlendirildi.


Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan  3.Havaalanı ile 3 köprü güzergahı Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor. 



Kanal İstanbul nereden geçiyor?


Açıklamalara göre, resmî adıyla Kanal İstanbul, şehrin Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek. Hâlihazırda Karadeniz ile Akdeniz arasında alternatifsiz bir geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak adına Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir suyolu açılacak. Kanalın Marmara Denizi ile birleştiği noktada 2023 yılına değin kurulması öngörülen iki yeni kentten biri kurulması planlanıyor.



453 milyon metrekarelik şehir


453 milyon metrekareye kurulması planlanan Yeni Şehir'in 30 milyon metrekaresini...