25 / 04 / 2024

istabulda açılacak yeni metro projeleri

istabulda açılacak yeni metro projeleri

İstanbul'da 2020 yılında açılması planlanan 3 yeni metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki bu metro hatları nerelerden geçecek? İşte piyango vuran bölgeler...

İnşaat sektörünün ve projelerin önünü açacak yeni düzenleme!

Konut piyasasında planlanan yeni düzenlemelerle gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

İstanbul’a yeni banliyö hattı geliyor! Yarın açılacak…

İstanbul’un raylı sistem ağır giderek genişlerken bir yenisine Halkalı-Bahçeşehir hatta eklendi. Yarın açılacak olan hatla birlikte Halkalı-Bahçeşehir mesafesi 22 dakikaya düşecek. 

Bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mart ayında satışa çıkarılacak olan yeni  konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri...

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Gayrettepe Melas Hotel 2021'de açılacak!

Gayrettepe'de hayata geçirilen Melas Hotel'in inşaatı pandemi döneminde durmadı. Otel yeni yılda hizmete açılacak.

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

CSO konser binası 29 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni konser binasını 29 Ekim tarihinde açılacak...

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

istabulda açılacak yeni metro projeleri Haberi

istabulda açılacak yeni metro projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 221,70 kilometrelik yeni raylı sistem hatları inşa ediyor. Yapım aşamasındaki ve ihale sürecindeki projeleri göz önünde bulundurarak, 2023 yılında 517,95 kilometrelik raylı sistem ağı kurmak hedefleniyor. Asıl hedef; toplam 1.100 kilometrelik bir raylı sistem ağına ulaşmak. 17 metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu 17 metronun 3 tanesi de 2020 yılında açılacak. İşte İstanbul'da 2020'de açılacak 3 yeni metro hatları;

1-) 2020 - Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metro Hattı 7.40 kilometre uzunluğunda olacak. Metro hattında yolculuk süresi 11,5 dakika olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metro Hattı, 5 istasyondan oluşacak İstasyonlar şu şekilde; Sabiha Gökçen Havalimanı, Sanayi, Yayalar, Hastane, Tavşantepe. Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı'nın 2020 yılında hizmete alınması planlanıyor. 

Sabiha...