18 / 04 / 2024

istanbul 2015 mega projeleri

istanbul 2015 mega projeleri

Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara -İstanbul YHT, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin aralarında bulunduğu İstanbul'un mega projeleriyle Türkiye'nin çehresi değişiyor.

Mega projeler İstanbul'un turizm haritasını değiştirir mi?

Üçüncü havalimanı, Finans Merkezi, Avrasya Tüneli ve Sabiha Gökçene ikinci pist hayata geçtiğinde İstanbul'un turizm haritası da değişecek gibi görünüyor.

İstanbul'daki mega projelere 127 milyar TL'lik yatırım!

Mega kent İstanbul'da 127 milyar TL'lik yatırımla pek çok mega projeye imza atılıyor. 24 bine yakın TOKİ konutunun yapımı devam ederken 8 bin yataklı yurt binaları ile Bezmialem, Hasdal ve Cerrahpaşa hastanelerinde de sona geliniyor. İşte o projeler...

Kanal İstanbul gibi mega projelere teminat için Yönetim Merkezi kuruluyor!

Yabancı yatırımcıların tereddütle baktığı ve kaynak sağlama ve geleceği güvence altına alma kapsamında sorunlar oluşacağı görülen projelere ilişkin yasal düzenleme yapılıyor.

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

Projects İstanbul'da mega projeler bir arada!

İstanbul'un önemli markalı konut projelerini, yapı sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren 'Projects İstanbul' ilk sayısı ile sektöre katılıyor.

Alman gazetesinden İstanbul'un mega projelerine övgü!

Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi: "Muhtemelen dünyanın hiçbir yerinde bu denli büyük ve heyecan verici altyapı projeleri üzerinde çalışılmıyor" şeklinde ifadelere yer verdi.

İşte İstanbul'un mega ulaşım projeleri!

İstanbul ve çevresinde toplam 30 milyar doları bulan projeler yükseliyor. 2018'e gelindiğinde İstanbul'da 3 Köprü, 3 Havalimanı ve Boğaz'ın altından geçen 3 tünel olacak. Körfez geçişi ve çanakkale köprüsü ile de mesafeler kısalacak.

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Tek partili iktidarla İstanbul'daki mega projeler hızlandı!

Türkiye'nin geleceğini oyladığı 1 Kasım seçimlerinde kazanan 'istikrar' oldu. Yönetimde istikrarın sağlanmasıyla İstanbul'daki mega projelerde çalışmalar da hız kazandı. 14 bini aşkın işçi ordusu adeta arı gibi çalışıyor.

İstanbul'un mega projeleriyle Türkiye'nin çehresi değişiyor!

Bundan birkaç yıl öncesine kadar kimsenin hayal bile edemediği projelerde bugün artık sona geliniyor. Vatandaşın hayat kalitesini artıracak, Türkiye'yi altyapıda dünya ligine sokacak projelerdeki son durumu derledik...

Türkiye, İstanbul'daki mega projelerle değişiyor!

Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara-İstanbul YHT, 3. havalimanı, Büyük İstanbul Tüneli Projesi ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi İstanbul projeleri, Türkiye'nin çehresini değiştirecek.

Ahmet Davutoğlu İstanbul'daki mega projeleri yakından takip etti!

AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevinde bir yılı dolan Ahmet Davutoğlu, 27 Ağustos tarihinden bu yana, yurtiçi ve yurtdışında yoğun bir mesai harcadı.

istanbul 2015 mega projeleri Haberi

istanbul 2015 mega projeleri

Kanal İstanbul, Ankara-İstanbul YHT, 3. havalimanı ve Büyük İstanbul Tüneli Projesi gibi İstanbul projeleri, Türkiye'nin çehresini değiştirecek.


Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara -İstanbul YHT, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyükİstanbul Tüneli Projesi'nin aralarında bulunduğu İstanbul'un mega projeleriyle Türkiye'nin çehresi değişiyor.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, son 13 yılda gerçekleştirdiği 260 milyar liranın üzerindeki yatırımla, aralarında Marmaray, Ankara -İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) gibi büyük projeleri hayata geçirdi. İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü),  İstanbul-İzmir Otoyolu projelerinin yapımına başlanırken, 3 Katlı Büyükİstanbul Tüneli Projesi, Kanal İstanbul ve Ankara-İstanbul arasını 1 saat 15 dakikaya düşürecek Ankara-İstanbul Sürat Demiryolu Projelerinin ihaleleri için hazırlık çalışmalarına başlandı.


İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) projelerinin bu yıl sonuna kadar...