24 / 04 / 2024

istanbul airport açılış töreni

istanbul airport açılış töreni

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

İstanbul'un kanayan yarasıydı! 65 kilometrelik yeni metro hattı Mart'ta açılıyor!

İstanbul'un kanayan yarası olarak bilinen ve merakla beklenen 65 kilometrelik yeni metro hattı önümüzdeki ay hizmete açılıyor. İşte detaylar...

İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı! 

Türkiye gayrimenkul pazarı görünümü 3.Çeyrek 2023 Ofis pazarı verileri belli oldu. Bu kapsamda İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı.

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün resmen açılıyor! 

Finans ve iş dünyasının merakla beklediği İstanbul Finans Merkezi'in bankalar etabında açılış bugün yapılıyor.

Bakan Kurum, "Yatırım değeri 65 milyar lira" dedi ve açıkladı: İstanbul Finans Merkezi açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla açılacak olan İstanbul Finans Merkezi'ne giderek açılış öncesi incelemelerde bulundu. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı 17 Nisan'da açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Nisan Pazartesi günü resmen hizmete açılıyor. 

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

istanbul airport açılış töreni Haberi

istanbul airport açılış töreni

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın konuşması ile başladı. İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı programla uçuşlara açılıyor.

Anadolu Ajansı'na yer alan habere göre; TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi. 

TBMM Başkanı Yıldırım, "Bu eserin isimsiz kahramanları mimarlar, mühendisler ve 7/24 çalışan işçilerimizdir. En büyük tebriği onlar hak ediyor." diye konuştu. 

Yıldırım, "Çalışmaktan uslanmadık, eleştirilerden yılmadık, 'inat da murattır' diyerek hamdolsun bugünlere ulaştık." dedi. 

Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedeflerinin birisi daha bu açılışla birlikte gerçeğe dönüşmüştür."

45 soruda...