27 / 04 / 2024

istanbul arsa toplantısı

istanbul arsa toplantısı

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

Kanal İstanbul İnceleme Toplantısı 28 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da gerçekleşecek.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran'da!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Işığında İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

istanbul arsa toplantısı Haberi

istanbul arsa toplantısı

Üniversitelerin eğitime başlayacağının duyurulmasıyla beraber öğrenciler aylardır barınma sorunuyla karşı karşıya kaldı. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; öğrenciler günlerdir bazı protestolar gerçekleştiriyor ve barınma sorunu gündemden düşmüyor. Tüm bunların ardından İstanbul'da Valilik ve rektörler barınma sorunu için harekete geçti. 

İstanbul Valiliği'nde, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın da katılımıyla devlet üniversitelerinin rektörleri bir araya geldi. Bu kapsamda öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi amacıyla arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, "İstanbul'umuzdaki devlet üniversitelerimizin rektörleriyle öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamaya yönelik arsa değerlendirme toplantısı yaptık. Akademik eğitim takviminin en iyi şekilde sürdürülmesi için çalışıyoruz" dedi.

İstanbul'da ev kiraları 1.5 kat arttı!

Öğrencilere kira yardımı çağrısı!

Öğrenciler neden ev...