26 / 04 / 2024

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.



Üniversitelerin eğitime başlayacağının duyurulmasıyla beraber öğrenciler aylardır barınma sorunuyla karşı karşıya kaldı. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; öğrenciler günlerdir bazı protestolar gerçekleştiriyor ve barınma sorunu gündemden düşmüyor. Tüm bunların ardından İstanbul'da Valilik ve rektörler barınma sorunu için harekete geçti. 

İstanbul da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul Valiliği'nde, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın da katılımıyla devlet üniversitelerinin rektörleri bir araya geldi. Bu kapsamda öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi amacıyla arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

İstanbul da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, "İstanbul'umuzdaki devlet üniversitelerimizin rektörleriyle öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamaya yönelik arsa değerlendirme toplantısı yaptık. Akademik eğitim takviminin en iyi şekilde sürdürülmesi için çalışıyoruz" dedi.

İstanbul'da ev kiraları 1.5 kat arttı!

Öğrencilere kira yardımı çağrısı!

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 


Geri Dön