26 / 04 / 2024

istanbul banliyö treni durakları

istanbul banliyö treni durakları

İstanbul'da banliyö hattının yeniden açılabilmesi için devam eden çalışmalar yoğunlaştırılırken, rayların döşenmeye başladığı hatlarda yolcuların inip bineceği peronlar ortaya çıkmaya başladı. 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İstanbul Banliyö Hattı'nın açılışı 2019'a kaldı!

İstanbul'un banliyö treninin açılışı tekrar ertelendi. Beş senedir gelmeyen trenin açılışı 2018 yıl sonu olarak açıklanmışken 2019'a kaldı.

İstanbul Banliyö Hattı yıl sonunda açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul Banliyö Hattı'nın açılış tarihini verdi. Turhan, projeyle ilgili olarak "Yıl sonunda bu projeyi İstanbulluların hizmetine sunacağız" açıklamasında bulundu.

İstanbul'un banliyö hatlarında son durum!

İstanbul'da banliyö hattının yeniden açılabilmesi için devam eden çalışmalar yoğunlaştırılırken, rayların döşenmeye başladığı hatlarda yolcuların inip bineceği peronlar ortaya çıkmaya başladı. 

İstanbul'un banliyö hatları günde 1,5 milyon yolcu taşıyacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İstanbul'daki banliyö hatlarının 2018 sonu itibariyle hizmete gireceğini açıkladı

İstanbul'daki banliyö hatları 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'un her iki yakasında yapımı devam eden banliyö hatlarının inşaatlarının 2018 sonunda tamamlanacağını söyledi.

İstanbul’un banliyö hatları 2018 sonunda açılacak!

2013 yılında son seferini yaptıktan sonra yenileme nedeni ile kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarında çalışmalar devam ediyor. 

İstanbul'un banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2013 yılında 2 yıllığına kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarıyla ilgili bilgi verdi. Projenin açılışı 2018 yılı olarak planlanıyor.

İstanbul’un banliyö tren hatları 2018'de bitecek!

YENİLEME çalışmaları nedeniyle 2013 yılında son sefer yapıldıktan sonra kapatılan İstanbul’un banliyö hatları halen açılamadı. Gebze-Halkalı tren hattının bitim tarihi için ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, 2018 yılının ilk aylarını

Ankara Yenikent Banliyö Tren Hattı ihalesi tamam!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Yenikent banliyö treni hattının projelendirme ve ihale safhalarının tamamlandığını, ihalenin onaylanmasının ardından hızla çalışmalara başlanacağını söyledi

Flex Office ulaşım bilgileri!

Flex Office ulaşım bilgilerine göre proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. Toplam 321 adet daireden oluşan proje 100 milyon lira yatırım değerine sahip.

Adapazarı-Haydarpaşa seferleri yarın başlıyor!

2 yıl önce seferlerine ara verilen Adapazarı-İstanbul ekspresinin boşluğunu doldurmak için çalışacak olan banliyö sistemi yarın faaliyete geçiyor. 06.30’da Arifiye’den hareket edecek banliyö treni 07.01’de İzmit’te olacak.

istanbul banliyö treni durakları Haberi

istanbul banliyö treni durakları

İstanbul'da banliyö hattının yeniden açılabilmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'un banliyö hatlarında yolcuların inip bineceği peronlar da ortaya çıkmaya başladı.

Haydarpaşa-Gebze arasında yer alan ve 29 Mayıs 1969 yılından bu yana hizmet veren banliyö tren hattı 19 Haziran 2013'te yapılan son seferin ardından kapatıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray'la entegre edilmesi planlanan hattaki yenilenme çalışmaları nedeniyle, raylar sökülmüş, pek çoğu tarihi eser statüsünde bulunan istasyonların da yenilenmesine karar verilmişti.

BU YIL SONUNDA AÇILMASI PLANLANIYOR
2018 yılı sonunda açılması planlana Halkalı-Gebze banliyö hattında ekipler yoğun çalışamlarını sürdürüyor.  45 kilometrelik banliyö ve tren hatlarının tamamlanması ve Marmaray projesi ile entegrasyonu sağlandığında Gebze'den Halkalı'ya 105 dakikada, Bakırköy'den Bostancı'ya 37 dakikada ulaşım sağlanabilecek. Söğütlüçeşme-Yenikapı'nın seyahat...