16 / 04 / 2024

İstanbul Başakşehir meydanı

İstanbul Başakşehir meydanı

Türkiye'nin en büyük ölçekli şehir planı projesi, İstanbul Başakşehir'de başlıyor. 2014 yüı sonuna kadar yapımına başlanması planlanan Türkiye'nin ilk planlı şehir meydanı, 60 bin metrekarelik alanıyla Taksim Meydanının iki katı büyüklüğe sahip olacak...

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

Başakşehir Meydan Dükkanları projesinde 13 dükkan satışta!

Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları Makro-Akyapı Ortaklığı imzası taşıyor. Toplam 332 adet dükkandan oluşan Başaksehir Meydan Dükkanları'nın 15 Mart 2015 tarihinde yapılan ihalesinde 225 adet dükkan satılmıştı.

Başakşehir Meydan dükkanları 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları'nda alım yapılan ancak kredisi onaylanmayan son 13 dükkan yeniden satışa açıldı.Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları satış ofisi!

Başakşehir Meydan Dükkanları satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje 332 adet dükkandan oluşuyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

Başakşehir Meydan Dükkanları ihale sonuçları henüz açıklanmadı. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede cadde mağazası, teras mağazası, cadde dükkanı ve teras dükkanı yer alıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru tarihi yarın!

Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları projesinde yer alan dükkanlar için yarın son başvuru günü olarak belirlendi. Başakşehir Meydan Dükkanları'nın ihalesi ise 15 Mart günü yapılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi!

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Başvuruları devam eden projenin açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Başakşehir Meydan Dükkanları ödemeleri!

Başakşehir Meydan Dükkanları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteren proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyatları!

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile yükseliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede başvurular için son gün 13 Mart olarak belirlendi.

Başakşehir Meydan Dükkanları satılık!

Başakşehir Meydan Dükkanları satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde yer alan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Başakşehir meydanı Haberi

İstanbul Başakşehir meydanı

Türkiye'nin en büyük ölçekli şehir planı projesi, İstanbul Başakşehir'de başlıyor. 2014 yüı sonuna kadar yapımına başlanması planlanan Türkiye'nin ilk planlı şehir meydanı, 60 bin metrekarelik alanıyla Taksim Meydanının iki katı büyüklüğe sahip olacak. 


Proje ile Başakşehir'deki kamu kurumları ve 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, 9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, on binlerce araçlık otopark, kongre ve sergi merkezleri, aktivite ve spor alanları, 5 bin kişilik cami, metro, tramvay ve İETT durakları Türkiye'ye örnek olacak kent meydanında yer alacak. Yeni meydanda yer alacak tek konut alanına Makro-Akyapı imza atacak. 


Ön başvurular başladı Kurulacak yeni merkezde; şehir meydanı, 380 bin metrekarelik botanik şehir parkı ile resmi kurum alanlarına komşu konumda yeni bir konut projesi alanı da bulunuyor. Emlak Konut GYO'nun...