24 / 04 / 2024

istanbul da açılan AVM ler

istanbul da açılan AVM ler

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılacak. Konuttaki başarısını alışveriş merkezi sektörüne de taşıyan Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projelerini perakende sektörüyle buluşturacak.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

İstanbul'da Ağustos ayında 24 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi'nden açıklanan rakamlara göre; İstanbul'da Ağustos 2021'de 24 bin adet konut satışı gerçekleşti. 

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

İstanbul'da 77 binada ağır hasar tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 3 bin 102'si bağımsız birim, 74'ü kamu binası olmak üzere toplam 3 bin 176 yapıda yapılan hasar tespit çalışmalarında, 77 ağır hasarlı yapı tespit edildi.

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3,52 milyon metrekareye ulaştı!

2017 4. çeyrekte İstanbul'da A sınıfı ofis arzı, Ataşehir, Maslak ve Şişli bölgelerindeki yeni ofis binalarıyla 3,52 milyon metrekareye ulaştı. İstanbul'da planlama ya da inşaat aşamasında yaklaşık 1,38 milyon metrekare yeni ofis alanı bulunuyor. 

2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü!

Bugün yayınlanan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Dördüncü Çeyrek Raporu'na göre 2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü...

İstanbul'da Ağustos ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

TÜİK verilerine göre Ağustos ayında yapılan konut satışlarında İstanbul 18 bin 696 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da ise en çok konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti..

81. Kartal Yuvası Mağazası Kartal'da açıldı!

Beşiktaş, Kartal Yuvası Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi. Kartal'da açılan yeni mağaza 81. şube oldu.

İstanbul'da satılan 10 konuttan 2'si Esenyurt'ta!

Vizyon Taşınmaz Değerleme, İstanbul’un en çok satış yapılan Esenyurt ilçesinin konut ve arsa piyasasını inceledi… Vizyon Taşınmaz Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Mete Gülbaş, İstanbul’da satılan yaklaşık 10 konuttan 2’sinin Esenyurt'ta satıldığını vurguladı.

istanbul da açılan AVM ler Haberi

istanbul da açılan AVM ler

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, her iki projenin de kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Altan Elmas, "Geçtiğimiz yıl Kağıthane'de açtığımız Axis AVM ve bu yıl 4 Eylül'de İstanbul'un gelişen yüzü Çekmeköy' de hayata geçirdiğimiz Metrogarden Alışveriş Merkezi'ne ek olarak bu yıl iki projeyi daha hayata geçirdik. Bursa'da inşa etmeye başladığımız Sur Yapı Marka ve İstanbul Bayrampaşa'da inşasına başladığımız Axis İstanbul ile AVM sektöründe de başarımızı taçlandırmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de perakende sektörüne yönelik projelerimizi sürdüreceğiz" dedi. Sur Yapı'nın Bursa'da yer alan Marka Alışveriş Merkezi'nde Bursa'da bulunmayan dünyaca ünlü markalar olacak. İstanbul Bayrampaşa'da yapımına başlanan Axis İstanbul'da ise ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı 170 mağaza...