25 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; 16 gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesini yapacak. Söz konusu gayrimenkuller; İstanbul sınırları içinde Küçükçekmece, Fatih, Sarıyer ve Kağıthane'de yer alıyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Rize Defterdarlığı İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yaptırıyor!

Rize Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 11 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçelievler ve Eyüpsultan'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 29.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 3 ilçedeki 5 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul'un 8 ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 3 ilçede satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü satışa sunuyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan 9 ilçede satılık 15 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 9 ilçesinde yer alan 15 gayrimenkulü satışa sunuyor.

İstanbul Çatalca'da 25,4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan 3 arsa İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Toplam satış bedeli 25 milyon 495 bin TL olarak belirtilen tarlaların ihalesi 29 Kasım 2017 tarihinde yapılacak.

İstanbul Defterdarlığı'ndan 11 ilçede satılık 37 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 11 ilçesindeki 37 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 45 milyon 92 bin 329 TL olarak belirlendi.

İstanbul Defterdarlığı'ndan 10 ilde satılık 31 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 10 ilindeki 31 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 987 bin 350 TL olarak belirlendi.

İstanbul Defterdarlığı'ndan Beylikdüzü'nde satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan arsayı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 355 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Haberi

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; 16 gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesini yapacak. Söz konusu gayrimenkuller; Küçükçekmece, Fatih, Sarıyer ve Kağıthane'de yer alıyor. Gayrimenkuller arasında arsa, konut alanı, ticaret ve hizmet alanı ile yeşil alan bulunuyor. İhaleleri açık teklif usulü ile 14 Ocak ve 9 Ocak'ta yapılacak. 


İHALE İLANI:


TEBLİGAT 

DEFTERDARLIK AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI - Evrak No: 106243


İSTANBUL DEFTERDARLIĞI AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN SATILIK VE KİRALIK GAYRİMENKULLER


(Bu taşınmazların satış ihalesi 14/01/2015 günü ilanda belirtilen saatte yapılacaktır.)                                                    


DOSYA NO    İLÇESİ    MAHALLE / KÖY    SOKAK / MEVKİİ    PAKTA    ADA...