20 / 04 / 2024

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 500 milyon dolar yatırım yapacak

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 500 milyon dolar yatırım yapacak

Türkiye'nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Dünya Kanal İstanbul'u konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hakan Çalışkan tarafından kuruldu.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dünya Karakoç tarafından kuruldu.

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 500 milyon dolar yatırım yapacak Haberi

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 500 milyon dolar yatırım yapacak

Türkiye'nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük lüar alanını yapacak. 


DEV YATIRIM HAYATA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR 

Yüzde 41,47'si İstanbul Ticaret Odası'na (İTO), yüzde 27,24'ü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB), yüzde 23,89'u İstanbul Büyiikşehir Belediye si'ne (İBB), geri kalan kısmı da Bakırköy Belediyesi, İstanbul Ticaret Borsası. İstanbul Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı'na ait olan İDTM, Avrupa'nın en büyük ilk 10 fuar merkezi arasında olacak dev bir yatırımı hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


Söz konusu yatırım, İBB ve İDTM Başkanı Kadir Topbaş, İTO Başkanı ve İDTM Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar ile çok sayıda davetlinin katılımıyla WOW İstanbul Hotel's Convention Centeı'da açıklandı. 700 bin metrekarelik alan büyüklüğüyle Türkiye'nin ve havzanın en büyük, Avrupa'nın...