26 / 04 / 2024

istanbul düşük aidatlı konut projeleri

istanbul düşük aidatlı konut projeleri

REIDIN ilk kez markalı projelerdeki aidatları araştırdı. Metrekaresi 13 kuruşa da aidat var, 13.16 liraya da. Buna göre 100 metrekarelik bir evin aidatı 1.316 lirayı yani ev kirasını buluyor

Uzmanlar uyardı: Kabına sığmayan İstanbul çöküşe doğru gidiyor, tersine göç rakamı çok düşük!

Mega kent İstanbul'dan son bir senede 148 bin 978 yabancı uyruklu, 252 bin 27 Türk vatandaşı göç ederken, kent nüfusu ilk defa tersine göç ile 400 bin kişi azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 400 binlik göç rakamının çok düşük olduğunu söyledi.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

İstanbul'da barajlar son 16 yılın en düşük seviyesinde, su seviyesi yüzde 20'nin altına indi

Yağışların azalmasıyla beraber İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranıda maalesef bugün itibarı ile yüzde 20'nin altına düşerek son 16 senenin aynı dönemine göre en düşük seviyeye indi. İşte haberin ayrıntıları...

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

İstanbul'da en düşük deprem sigortası 110 TL!

Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni yapılan değişiklik ile İstanbul'daki en düşük deprem sigortası 110 TL oldu. 

İstanbul'da en düşük konut fiyatı Esenyurt'ta!

Türkiye Veri İşleme Merkezi'nin (TUVİMER) araştırmasına göre İstanbul'da ortalama en düşük konut metrekare fiyatı 2 bin 204 ile Esenyurt olarak açıklandı. 

İstanbul'da en düşük ve en yüksek aidat nerede?

"İstanbul Ortalama Konut Aidatları" raporuna göre İstanbul'da en yüksek aidat Sarıyer, en düşük aidat ise Fatih ve Sultangazi'de. İşte ilçe ilçe aidat analizi..

İstanbul'da emlak fiyatları belli bölgelerde hala düşük!

TOKİ Başkanı Turan: "İstanbul'da emlak fiyatların özellikle belli bölgelerde, şehrin merkezi yerlerinde hala düşük olduğu kanaatindeyim. İstanbul, marka değeri ile kıyaslandığında Londra'dan, Paris'ten ayrı düşünülemez." dedi.

2 maddede düşük aidatlı site imalatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' düşük aidatlı site imalatı '' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Resim İstanbul Nefes'te 2 bin 500 lira peşinde düşük taksit imkanı!

Aydos Ormanı ve muhteşem gölet peyzajına en hakim blokların bulunduğu Nefes etabında doğayla iç içe bir yaşam sürmek mümkün. Projede 2 bin 500 lira peşinat verildikten sonra düşük taksit ödemeleri yapılıyor.

Resim İstanbul'da düşük taksitlerle ev sahibi olunuyor!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul Orman'da firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

1936 yılında İstanbul Belediyesi çöplerin denize dökülmesinden vazgeçmiş!

İstanbul'da 1936 yılına kadar çöpler denize dökülüyormuş. Çöpler denize döküldükten sonra sahilde toplanıyormuş ve pis bir koku oluşuyor. Belediye çöplerin denize dökülmesinde vazgeçerek fırınlarda yakarak imha etmeyi düşünmüş.

İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi semineri 17 Nisan'da!

İstanbul'da İnşaat ve Taahhüt Firmaları'nın üst düzey yetkililerinin katılacağı, İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi konulu seminerimiz, 17 Nisan 2014 tarihinde, İstanbul Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek...

istanbul düşük aidatlı konut projeleri Haberi

istanbul düşük aidatlı konut projeleri


Markalı konut projelerinde sunulan otelleri aratmayan hizmetler, sosyal donatılar, peyzaj alanları, güvenlik ve akıllı ev teknolojileri sadece daire fiyatlarını etkilemiyor, kira tutarındaki aidatları da beraberinde getiriyor.


İstanbul’un değerli lokasyonlarında, rezidans hizmeti veren projelerde aidatlar, kira bedellerini aratmıyor. REIDIN’in ilk kez açıkladığı ‘Konut projeleri aidat değerleri’ araştırmasına göre, İstanbul’da metrekaresi 1.02 liraya da 13.16 liraya da aidatı olan projeler bulunuyor. Buna göre, 100 metrekarelik bir evin aidatı 1.316 liraya kadar yükselebiliyor.


Bölge ve hizmet etkili


Rapora göre, Türkiye’de en yüksek aidat bedelleri İstanbul’daki projelere ait. İstanbul’da metrekare başına 21 kuruş aidat ödenen proje de var, 13.16 lira ödenen de var. Bu fark, ilçelerin satış ve kira fiyatlarıyla paralellik gösteriyor. Fiyatların halihazırda yüksek olduğu ilçelerde, aidatlar da yükseliyor. Aidat değerleri lokasyona, sosyo-ekonomik seviyeye, konut...