20 / 04 / 2024

İstanbul Easy Tour Turizm iletişim

İstanbul Easy Tour Turizm iletişim

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İpek tarafından kuruldu.

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Fiat Egea'dan Eylül müjdesi! Egea Sedan Easy modeline yaklaşık 39 bin TL indirim yaptı! İşte güncel fiyat listesi

Zamlarla gündemden düşmeyen otomobil fiyatlarına Fiat Egea'dan indirim müjdesi geldi. Dev firma Egea Sedan Easy'na 39 bin TL birden indirim yaptı.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Fiat Egea’nın Easy, Urban ve Lounge modellerinde büyük indirim! 2 Şubat’ta son eriyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea, 2 Şubat tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu sevilen otomobilin Easy, Urban ve Lounge modellerinde hangi versiyonu bakın kaç paraya satılıyor?

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

En ucuz karavan hangisi? Sterckeman Easy 350CP! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarınında gelmesiyle tatile çıkacak kişiler en ucuz karavan fiyatlarını araştırmaya başladı! Piyasada bulunan en uygun fiyatlı karavanlardan biri olan Sterckeman Easy 350CP'ın fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

İstanbul Easy Tour Turizm iletişim Haberi

İstanbul Easy Tour Turizm iletişim

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İpek tarafından kuruldu.

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi konusu:
TURİZM a.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir,...