19 / 04 / 2024

istanbul güney cephe satılık daire

istanbul güney cephe satılık daire

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'den 719.4 milyon TL'lik pay aldı!

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'ün 2 milyon 250 bin TL olan ödenmiş sermayesini temsil eden ve tamamı Şirketimiz ilişkili taraflarına ait olan paylarının tamamı 719.401.549,00 TL bedelle satın alındı.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Erdoğan'dan Kanal İstanbul için Güney Afrika'ya davet!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Boğazı'na eş olacak son derece stratejik proje olan Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu konuda Güney Afrika'nın girişimcilerini de ben şimdiden ülkemize davet ediyorum" dedi...

Güney Koreli E&C Kanal İstanbul'a talip oldu!

Güney Kore merkezli inşaat şirketi SK Engineering & Construction, Türkiye'nin merakla beklediği çılgın proje Kanal İstanbul'a talip oldu...

Kanal İstanbul, Güney Kore'de gündem oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güney Koreli firmaları davet ettiği Kanal İstanbul, Güney Kore basınında büyük yer buldu...

Güney Kore, Kanal İstanbul'a talip!

Güney Kore'yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon’ın talip olduklarını açıkladığı Kanal İstanbul Projesi'ni konuşacak...

Güney Koreli şirketlerden İstanbul'a yatırım çıkarması!

Üçüncü Köprü ve Avrasya Tüneli gibi mega projelerde imzası bulunan Güney Koreli şirketler, MÜSİAD tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO'ya 46 firmayla çıkarma yapıyor.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çalışmaları tamamlandı!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası olan tabliyenin 57 metre yüksekliğe kaldırılması işlemi bugün yapılacak. en büyük "ağır kaldırma" çalışması olarak gösterildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

istanbul güney cephe satılık daire Haberi

istanbul güney cephe satılık daire

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürdüğü için sıklıkla tercih ediliyor.


Yaklaşık 200.000 ev arama sorgusundan derlenen bilgiye göre; ev arayanların yüzde 33'lük kısmı güney cepheli evleri tercih ederken; yüzde 13'ü kuzey, yüzde 9'u doğu, yüzde 7'si batı, yine yüzde 7'si güney doğu, yüzde 5'i güney batı, yüzde 4'ü güney doğu ve batı, yüzde 4'ü kuzey ve güney, yüzde 4'ü kuzey doğu, yüzde 3'ü doğu ve batı, yüzde 3'ü kuzey batı, yüzde 2'si kuzey ve güney batı, yüzde 2'si kuzey, güney, doğu ve batı cephelerinin tümüne, yine yüzde 2'si kuzey doğu ve batı, yine yüzde 2'si kuzey...