25 / 04 / 2024

İstanbul havalimanı satış

İstanbul havalimanı satış

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı’nın inşaat sürecindeki detaylar Hayaldi Gerçek Oldu kitabında!

İstanbul Havalimanı’nın 42 ayda yapılış hikayesini anlatan "Hayaldi Gerçek Oldu" kitabı satışa çıktı.

İstanbul Havalimanı’nda hisse satış süreci durduruldu!

İstanbul Havalimanı’nda hisse satış sürecinin ortaklarca durdurulduğu açıklandı. İGA konuya ilişkin yorum yapmadı...

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı!

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile ilgi gören 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları bitti. Projede ikinci etapta da 200 dairenin satışının gerçekleştirildi...

İstanbul Havalimanı'nda hisse satışı iddiası TBMM gündeminde!

İstanbul Havalimanı'nı işleten konsorsiyumun bazı hisselerinin satılacağı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Limak'tan İstabul Havalimanı hisselerine yönelik açıklama!

Bugün basında çıkan "THY İstanbul Havalimanı’nın iki ortağı Limak ve MNG hisselerini satın almak için girişimlerde bulunuyor" haberine Limak'tan açıklama geldi...

THY, Sabiha Gökçen'i satın alıyor, İstanbul Havalimanı'na ortak olmak istiyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’nın yüzde 40 hissesini almak için harekete geçti. Sabiha Gökçen’i satın alan THY, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'na da ortak olmak istiyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı satılacak mı?

Yeni kaynak bulmakta zorlanan AKP, son olarak gözünü İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na dikti.

Sani Şener: Dünyada 1 ya da 2 büyük havalimanı satın alacak duruma sahibiz!

TAV CEO’su Sani Şener, yurtdışındaki havalimanı ihalelerini yakından takip ettiklerini belirterek “Dünyada 1 ya da 2 büyük havalimanı satın alacak, yapacak veya yatırımını yapacak finansal ve operasyonel kabiliyete sahibiz” dedi

Bulvar İstanbul Cadde satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 1.555 adet daireden oluşuyor. Bulvar İstanbul Cadde satış fiyatları ticari ünitelerde 850 bin TL'den başlıyor.

İstanbul havalimanı satış Haberi

İstanbul havalimanı satış

İtalyan ortak Astaldi’nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satmaya hazırlandığı gündeme geldi. Astaldi tarafı konu ile ilgili açıklama yapmadı. Firmanın Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerini Çin devletine satacağı iddia edildi.

Sözcü'de yer alana habere göre, Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lu Kang geçen hafta yaptığı açıklamada köprüye olan ilgilerini açıkça dile getirdi. İtalyan Astaldi’nin Kurumsal İletişim Sorumlusu Alessandra Onorati, konu hakkında Astaldi'nin bir görüş bildirmeyeceğini söyledi.

Üçüncü köprü için yeni ödeme modeli

Üçüncü köprüde belirsizlik devam ederken hazine garantisi ödemesi için yeni bir çalışma olduğu gündeme geldi. Buna göre devlet hazine garantisi ödemelerini sadece yılın başında belirlenen kur ile değil, 6 ayda bir belirlenen kur ile ödeyecek. Yani 1 Ocak – 31 Haziran için yapılacak ödeme 1 Temmuz – 31 Aralık'ta da kurun...