18 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı Global Traveler ödülü

İstanbul Havalimanı Global Traveler ödülü

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Kanal İstanbul'u tartışırken global stratejik vizyon gerekiyor!

Türkiye’de üzerine daima tartışılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projeler yepyeni bir Türkiye paradigmasının ve yeni bir global stratejik vizyonun ürünleri...

Global devler, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açmak için fırsat kolluyor!

Ünlü markalar art arda İstanbul Havalimanı’na geliyor. Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss, açtığı özel mağazalar ile İstanbul Havalimanı’nın ‘lüksün merkezi’ unvanını da pekiştiriyor..

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İstanbul Havalimanı Ataköy'ü etkiler mi?

Yurt Gayrimenkul'den Muhammer Çubukçu, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınmasının Ataköy'ü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı CNN International’da!

İstanbul Havalimanı'nın büyük taşınması 5-6 Nisan tarihleri arasında 45 saatlik süreden daha az zamanda tamamlandı.“Büyük Göç” adı verilen bu taşınmanın ardından tam operasyona başlayan İstanbul Havalimanı, ABD’nin önde gelen haber kanalı CNN International’da tüm detayları ile yer aldı.

İstanbul Havalimanı çalışanı ev arayışında!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Havalimanı çalışanları evlerini İstanbul Havalimanı'na yakın bölgelere taşımaya başladı.

Almanlar İstanbul Havalimanı'na hayran kaldı!

Alman vatandaşları 2006 yılından beri bitirilemeyen Berlin Havalimanı'nı İstanbul Havalimanı ile kıyasladı. Almanlar ülkedeki politikacılara yüklendi.

İstanbul Havalimanı yolcuları hayran bıraktı!

İstanbul Havalimanı 148 seferle ilk gününü tamamlandı. 33 saat gibi çok kısa bir sürede gerçekleşen taşınmanın ardından havalimanını kullanan yerli ve yabancı yolcular memnuniyetlerini dile getirdiler.

İstanbul Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 17 özellik!

İstanbul Havalimanı'nın teknik özellikleri neler? İstanbul Havalimanı hayatımızda neleri değiştirecek? İşte bilmeniz gereken 17 özellik...

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 97'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan İstanbul havalimanı ile ilgili çok önemli detaylar verdi. Bakan Turhan, "Dünya havacılık tarihinin en büyük taşınmasını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle yüzde 97 taşınma işlemleri gerçekleştirildi." dedi.

İstanbul Havalimanı Global Traveler ödülü Haberi

İstanbul Havalimanı Global Traveler ödülü

İstanbul Havalimanı, ABD merkezli küresel erişimi olan; sık seyahat eden, lüks tüketim yapan, premium yolculuk ve konaklama fırsatlarını deneyimleyen tüketicilere ulaşan aylık seyahat dergisi Global Traveler tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.  

Ödül töreni 16 Mayıs 2019 tarihinde Los Angeles’ta Sofitel West Hollywood Otel’de gerçekleştirildi. Törende İstanbul Havalimanı 'Üstün Yenilik' kategorisinde Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Ödülü İstanbul Havalimanı adına İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül aldı.

Global Traveler Ödülleri, diğer pek çok yayından farklı olarak okuyucuları tarafından oylanıyor. Ancak İstanbul Havalimanı’nın ödül aldığı kategoriyi yayıncı, editörler, kurumsal danışma kurulu ve odak grupları belirledi. Global Traveler Dergisi ödül alacak markaları 1 Ekim 2018 - 31 Ocak 2019 tarihleri arasında okurlarına ulaştırdığı açık...