23 / 04 / 2024

istanbul hilton otelleri

istanbul hilton otelleri

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Murat Ersoy: İstanbul'da 35 tane daha Hilton ya da Swissotel'e ihtiyaç var!

Bu yıl İstanbul’da dördüncü kez düzenlenecek ve Türkiye temsilciliğini Alkaş’ ın yaptığı CATHIC (Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı) için turizm yatırımcılarına çağrı yapıldı...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Hilton Mall of İstanbul Oteli basın toplantısı 29 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük özel gayrimenkul şirketi Torunlar GYO, turizm yatırımlarına dünyaca ünlü otel zinciri Hilton markası ile başlıyor.

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye açıldı!

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

istanbul hilton otelleri Haberi

istanbul hilton otelleri

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Erko Şirketler Grubu'nun şehir otelciliğine adım attığı ilk yatırımı Silence Istanbul Hotel, Hilton yapılıyor. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Hotel - Conference Center ismiyle hizmete sunulacak. 

Bina şu anda renovasyondan geçiyor. Bu çok yeni olan anlaşmanın resmi duyurusunun henüz gerçekleştirilmediği ancak binanın dış cephesine bu devir durumuyla ilgili bir yazı asıldığı belirtildi. Eski ismi, Silence Istanbul Hotel - Convention Center olan bu beş yıldızlı otel, 2013 yılında hizmete sunuldu. 

Yine Erko'nun yatırımıyla inşa edilen Brandium AVM'nin tam karşısında yükselen otel, yer aldığı bölgenin en büyük kongre ve toplantı salonlarını bulunduruyor. Kovid-19 salgını sebebiyle faaliyetlerini durduran otelle masaya oturan...