25 / 04 / 2024

İstanbul İNN

İstanbul İNN

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

İstanbul İNN'in yüzde 30'u satıldı!

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği olan Dünya Mimarlık Festivali'nde (WAF) finale kalan İstanbul İNN Levent projesinde lansman öncesinde ön talep ile yüzde 30 satış gerçekleşti...

İstanbul INN'de metrekaresi 4 bin dolar!

İlk blokun teslim tarihi için 15 ay öngörülen ve 200 milyon dolar hacimli olan İstanbul INN Levent; 15 katlı tek blokta 135 konut ve ofisten ve 5 blokta toplam 650 konut ve ofisten oluşuyor. Bloklarda ilk 3 kat ofis olarak dizayn edildi...

İstanbul Bomonti Suites'te 470 bin dolar! Son 4 konut!

Ünal İnşaat tarafından inşa edilen Bomonti Suites'te satışına devam edilen son 4 konut 430 bin dolar ile 930 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje de teslimler 2013 yılının Ocak ayında yapılacak...

Kentsel dönüşüm İstanbul Inn projesi ile Küçükyalı'da başladı!

İstanbul INN projesiyle konutta markalaşma sürecini başarıyla tamamlayan Ünal İnşaat; İstanbul INN Aparts serisinin ilk projesi olan “Küçükyalı Aparts” ile Kentsel Dönüşüm’ün Küçükyalı’daki öncüsü oluyor

Ünal İnşaat İstanbul INN ile konut sektörüne iddialı girdi!

İnşaat sektöründe 17 yıldan bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, İstanbul INN markasını üreterek inşaat sektöründe daha da iddialı halen gelen şirket, İstanbul INN İkitelli projesiyle dünya mimarlık festivalinde finale kalmayı başardı

İstanbul Inn Levent'te teslimler 2016 Temmuz'da!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat'ın Mayıs ayında satışa çıkardığı İstanbul INN Levent, 200 milyon dolarlık yatırımla projelendirildi.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

60 ay vade imkanı sağlanan projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Şişli İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

İlk bloğun da 130 adet dairenin bulunduğu proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Projede toplam 650 daire mevcut. Peki Şişli İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Şişli satılık konut!

21 kattan meydana gelen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent Şişli satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş satılık!

Dairelerin alanlarının 59 metrekareden başladığı proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat!

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Rezidans satış ofisi!

Teslimlerinin 2016 yılı Temmuz ayında yapılması planlanan projede daire tipleri +1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Inn Levent Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon!

Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başladığı proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon bilgisi kapsamında Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları!

21 kattan meydana gelen İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi Kanyon AVM’ ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Evleri teslim tarihi!

5 blok şeklinde hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Inn Levent Evleri teslim tarihi olarak 2016 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksitlendirme sağlanıyor.

İstanbul İNN Haberi

İstanbul İNN

Kağıthane İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden birisi olarak göze çarpıyor. Türkiye'deki birçok ilden daha fazla nüfusa sahip olan ilçede buna bağlı olarak da konut ihtiyacı artıyor.


Ayazağa, Levent, Maslak gibi iş dünyasının önemli noktalarına yakınlığının yanı sıra yakın dönemde açılması planlanan 3. Köprü ve Büyük İstanbul Tüneli projelerine de komşu olması nedeniyle Kağıthane'de yükselen yeni konut projeleri her geçen gün artıyor.


KİRALAR ORTALAMA 1300 LİRA SEVİYESİNDE


Remax Kağıthane ofisinin verdiği bilgilere göre; konumu ve projeye bağlı olarak 1000 lira ile 4500 lira arasında değişen kiralık daire fiyatları ortalama 1300 -1500 lira seviyesinde seyrediyor. 


Bölgeden ev kiralamak isteyen kesim genellikle eski binaları veya siteleri tercih ediyor. Kağıthane'de satılık konutlar ise eski binalarda 120 bin liradan başlıyor ve projeye göre 3.5 milyon liraya kadar çıkabiliyor. 


YATIRIMCILAR YENİ...