29 / 03 / 2024

İstanbul izmir otoyolu yatırımları

İstanbul izmir otoyolu yatırımları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının ve faiz oranlarındaki indirimin İzmir gayrimenkul piyasasını yüzde 30-40 hareketlendirerek konut satışlarını artırdığını belirtti...

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

Konut yatırımının yeni yıldızı: İzmir!

Özellikle beyaz yakalıların en çok tercih ettiği İzmir'de İstanbul-İzmir Otoyolu’nun açılması ile konut sektörü de hareketlendi.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

İstanbul-İzmir arasında kısalan yol tasarrufu artıracak!

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

İstanbul izmir otoyolu yatırımları Haberi

İstanbul izmir otoyolu yatırımları

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin 384 kilometre otoyol, 42 kilometre bağlantı yolu olarak toplamda 426 kilometrelik güzergahı kapsadığını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu otoyolda ayrıca 2 bin 907 metrelik Osmangazi Köprüsü'nün yer aldığını kaydetti. Bakan Adil Karaismailoğlu, ikisi çelikten inşa edilen toplam 21 bin 571 metrelik 38 viyadük, 6 bin 445 metrelik 3 tünel, 291 alt geçit kutu menfez, 22 kavşak, 18 servis alanı,179 köprü, 715 hidrolik kutu menfez, 4 bakım işletme merkezi, ana...