25 / 04 / 2024

istanbul Konut yıkım istatistikleri

istanbul Konut yıkım istatistikleri

İstanbul Avrupa Yakası'nda 4.5 milyon aboneye hizmet veren perakende elektrik satış şirketi CK Boğaziçi Elektrik, ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’ sonuçlarını açıkladı. Rapora göre, İstanbul’un eski ve merkezi semtlerinde kiracıların yoğunluğu dikkat çekti...

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşiyor. TOKİ projelerindeki taksit tutarlarını duyan inanamadı... Hemen bu büyük müjdeye bakın...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

istanbul Konut yıkım istatistikleri Haberi

istanbul Konut yıkım istatistikleri

CK Boğaziçi Elektrik, Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nu yayınladı. Açıklanan rapora göre, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki aboneliklere bakıldığında yüzde 53.46'sının ev sahiplerinde olduğu görüldü. Veriler incelediniğinde, İstanbul’un eski ve merkezi semtlerinde kiracıların yoğunluğu dikkat çekti.

En çok kiracı abonenin olduğu ilçeler
1- Yüzde 62 ile Şişli
2- Yüzde 58 ile Beyoğlu
3- Yüzde 57 ile Beşiktaş

En çok ev sahibi abonenin olduğu ilçeler
1- Yüzde 71 ile Çatalca
2- Yüzde 69 ile Arnavutköy
3- Yüzde 64 ile Sultangazi

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, 2018 yılının ilk yarısında Avrupa Yakası'nda toplam taşınma hareketi 272 bini aştı. Bu taşınma hareketinin 201 bin 554’ü ikinci el gayrimenkullerde yaşandı. 70 bin 520 gayrimenkulün kapısı da ilk kez açıldı.  Buna göre her gün ortalama 392 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı. 

Konut...