16 / 04 / 2024

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Duman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Arash Mehboodi, Babak Mahboudi ve Parvın Zandı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Ck İstanbul Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck İstanbul Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyna Kahraman tarafından kuruldu.

İstanbul Apadana Turizm Emlak Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Apadana Turizm Emlak Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Naeimi tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Duman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek....