26 / 04 / 2024

İstanbul lojistik merkezleri

İstanbul lojistik merkezleri

Üçüncü Köprü ve otoyolu nedeniyle İstanbul - Kocaeii hattı üzerinde kurulmaya başlayan lojistik merkezleri bölgede arsaların değerlenmesine neden oldu.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi açıldı!

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı için özel lojistik planı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’ndaki yoğun trafiği daha düzenli bir hale getirmek için bir Lojistik Planı hazırladı. Alanın geneli için yapılan trafik dolaşım düzenlemesi kapsamında; yük taşıma güzergâhları, yük depolama ve dağıtım merkezleri, indirme bindirme alanları belirlendi...

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Doğan tarafından kuruldu.

İstanbul Küresel Finans Merkezleri Endeksi'nde 53'üncü sıraya çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nce, Küresel Finans Merkezleri Endeksi’nde İstanbul'un pozisyonunun Eylül 2019'da 6 sıra birden yükselerek 53'üncü sıraya çıktığı bildirildi.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul lojistik merkezleri Haberi

İstanbul lojistik merkezleri

BÜYÜK altyapı projeleri sonucu yeni lojistik alanların gelişmesi ile birlikte İstanbul ve Kocaeli alt pazarlarını kapsayan Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzının, 2017 sonunda 8.5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Dolayısıyla bu bölgede bulunan arsalar da değer kazanıyor. Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, İstanbul ve Kocaeli alt pazarlarını kapsayan Marmra Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzının 2014 yıl sonu itibariyle 7.8 milyon metrekareye ulaştığı, inşaat halindeki stokun ise 563 bin metrekareden 653 bin metrekareye yükseldiği görülüyor. Lojistik arzının ise 2017 sonunda yaldaşık olarak 8.5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. 



Ayrıca Kocaeli ve İstanbul alt pazarlarında yaklaşık olarak 2.6 milyon metrekarelik stokun planlama aşamasında olduğu gözlemleniyor. Bütün inşaat halindeki ve planlama aşamasındaki...