24 / 04 / 2024

istanbul madrid seferleri

istanbul madrid seferleri

Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Sabiha Gökçen'den Frankfurt ve Madrid'e hat açtı. Hatlar, Mart 2014 tarihinden itibaren seferlere başlayacak...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir Hatlarının tüm vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatlarının internet sitesinde, "Şiddetli lodos nedeni ile tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

Konya-İstanbul YHT seferleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konyalı ve İstanbulluların, yeni başlatılan Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleriyle, 4 saat 15 dakika gibi bir sürede, bir şehirden diğerine ulaşabileceğini bildirdi.

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

KONYA-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı bugün seferlerine başlıyor. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, ‘Şeb-i Arus’ törenleri öncesinde gerçekleştirilecek açılışla Konya ve İstanbul’un birbirine kavuşturulacağını ifade etti.

İstanbul-Konya Yüksek Hızlı Tren seferleri bugün başlıyor!

Konya- İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı törenle seferlerine başlayacak..

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

Konya - İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor. Otobüsle 10-11 saat, konvansiyonel trenlerle 13 saat olan Konya - İstanbul arası, hattın açılmasıyla 4 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya - İstanbul YHT seferleri yarın başlıyor!

Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan "Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yarın Konya Gar’da düzenlenecek törenle seferlerine başlayacak" dedi.

Konya İstanbul YHT seferleri başlıyor!

Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri, Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinin yapılacağı 17 Aralık günü başlıyor. Törenler nedeniyle ek seferler de yapılacak.

Konya-İstanbul YHT seferleri 17 Aralık'ta başlıyor!

Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri, Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinin yapılacağı 17 Aralık günü başlıyor...

Konya-İstanbul YHT seferleri başlayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "İnşallah önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu Şeb-i Arus’dan önce olur diye düşünüyorum. Konya’dan İstanbul’a Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerini başlatacağız" dedi.

İstanbul Deniz Otobüsü seferleri iptal!

Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve şiddetli poyraz nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesinin (İDO) sabah saat 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, gibi bir çok seferleri iptal edildi.

istanbul madrid seferleri Haberi

istanbul madrid seferleri

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 22.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Frankfurt ve 24.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Madrid tarifeli seferlerine...