25 / 04 / 2024

istanbul maratonu kapanan yollar

istanbul maratonu kapanan yollar

Vodafone'un sponsorluğunda gerçekleştirilecek İstanbul Maratonu bu yıl 35. kez düzenleniyor. İstanbul'da yarın yapılacak maraton öncesi, erkeklerde şimdiye kadar düzenlenen 34 yarıştan 11'ini Türk, 23'ünü ise yabancı atletler kazandı.

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

İstanbul'da kapanan şirket sayısı azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kayıtlarında; Nisan 2021'de, şirket kurumlarının yüzde 39.9'unun, şirket kapanma ve tasfiyelerinin ise yüzde 46.4'ünün İstanbul'da yaşandığı belirtildi. 

2019'da İstanbul'da kapanan iş yeri sayısı 20 bin 227 oldu!

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul'da 2019 yılında kapanan ve açılan iş yerlerinin sayısını Nisan 2020 İstanbul Ekonomi Bülteni'ninde yayınladı. Bültendeki verilere göre, İstanbul'da 2019'da kapanan iş yeri sayısı 2018'e göre artış gösterdi...

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

36. İstanbul Maratonu gerçekleşti!

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk ve tek yarış olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu yine renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapalı olan yollar!

36'ıncısı gerçekleşecek olan Vodafone İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi...

İstanbul'da yarın yollar kapalı!

36. Vodafone İstanbul Maratonu dolayısıyla 06.00'dan yarış bitimine kadar kademeli trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre kapalı yollar şöyle...

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Vodafone İstanbul Maratonu'na rekor katılım!

Vodafone Türkiye’nin bu yıl üçüncü kez ismini verdiği, dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu’ nun 36’ncısı, 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek...

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

istanbul maratonu kapanan yollar Haberi

istanbul maratonu kapanan yollar

İlk kez 1979 yılında koşulan ve Hasan Saylan'ın kazandığı maratonda, erkeklerde birincilikler ilk 4 yıl Türk atletler arasında paylaşıldı. Erkeklerde son yıllarda yabancı atletlerin üstünlüğü göze çarpıyor. Düzenlenen son 20 maratonda da ilk sırayı yabancı sporcular aldı.


Türk atletlerin dışında erkeklerde maratonda şimdiye kadar 11 Kenyalı, 7 Etiyopyalı, 2 İngiliz, birer kez de Danimarkalı, Zimbabweli ve Litvanyalı atletler birinci geldi.


Geçen yılki maratonda birincilikleri erkeklerde Kenyalı Stephan Chebogut 2.11.05, kadınlarda ise Etiyopyalı Koren Jelela Yal 2.28.06'lık dereceleriyle kazandı.


 En iyi ve en kötü dereceler


Eski adıyla Kıtalararası Avrasya Maratonu, bu yılki ismiyle Vodafone İstanbul Maratonu'nda şimdiye kadar erkeklerde en iyi dereceyi, Kenyalı Vincent Kiplagat elde etti.


Kiplagat, 2010 yılında 2.10.42'lik derecesiyle, vatandaşı David Cheruiyot'un 2007 yılında elde ettiği 2.10.56'lık derecesini geride bırakarak, parkur rekorunu...