19 / 04 / 2024

istanbul maratonu saat kaçta

istanbul maratonu saat kaçta

Türkiye’nin en önemli spor organizasyonlarından Avrasya Maratonu bugün koşuluyor. Vodafone İstanbul Maratonu, saat 09.00’da başlıyor. 20 bin atlet, 100 bin de vatandaş Asya’dan Avrupa’ya geçecek....

İstanbul bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran bayram sabahı kaçta kılınacak?

Kurban Bayramı’nın gelip çatmasıyla bayram namaz saatleri sorgulanıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta sorusuna Diyanet tarafından açıklama geldi. 28 Haziran’da olan Kurban Bayram namazı için saatler il ve ilçe şeklinde paylaşıldı. İşte İstanbul için açıklanan bayram namazı saatleri…

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

İstanbul-İzmir arası 3 saat 15 dakikaya inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-İzmir arası yolun kısa süre sonra tamamlanacağını ve iki şehir arasındaki sürenin 3 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Hız yuvarları ile İstanbul-Ankara arası yarım saat olabilir!

Bildiğimiz gibi basınçsız tren ya da basıncı alınmış tüp aksamlı tren olarak da bilinen hız yuvarları, saatte 1300 kilometre hıza ulaşabiliyor. Türkiye'ye geldiğini düşünürsek İstanbul – Ankara arası yaklaşık yarım saat olacak.

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

İstanbul'da 30 saat süreyle su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ)'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde 30 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını belirtildi. İşte o bölgeler...

istanbul maratonu saat kaçta Haberi

istanbul maratonu saat kaçta


Türkiye’nin en önemli spor organizasyonlarından Avrasya Maratonu bugün koşuluyor. 35. kez gerçekleştirilecek ve adı ‘Kıtalararası Avrasya Maratonu’ndan ‘Vodafone İstanbul Maratonu’na çevrilen organizasyon kapsamındaki maratona, 15 ve 10 kilometre koşularına yerli ve yabancı yaklaşık 20 bin atletin, halk yürüyüşüne de yaklaşık 100 bin kişinin katılması bekleniyor. 


1 MİLYON DOLAR ÖDÜL VAR


Maratonda, halk yürüyüşünün yanı sıra 3 ayrı yarışta atletler madalya için ter dökecek. Organizasyonda toplam bir milyon dolar ödül dağıtılacak. Organizasyonun en büyük koşusu olan 42 kilometre 195 metrelik maraton, Boğaziçi Köprüsü gişelerinin yaklaşık 300 metre gerisinden, saat 09.00’da başlayacak. Toplamda 1 milyon dolar para ödülü verilecek.


MİLLİ ATLET ELVAN İLK KEZ KOŞACAK


Maratonun bu yılki onur konuğu, milli atlet Elvan Abeylegesse olacak. Vodafone Maratonu’nda ilk defa koşacak olan Elvan, altın madalya mücadelesi...