19 / 04 / 2024

istanbul marina dap

istanbul marina dap

İstanbul Marina iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 5 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

İstanbul Marina'da Şubat 2015'te peşinatı ödeme avantajı!

İçerisinde hastane,okul,ofis,cami,otel ve rezidans bulunan İstMarina'da peşinat ödemesi Şubat 2015'te. Kartal İst Marina Evleri projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da gong DAP için çaldı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreninden sonra borsada işlem görmeye başladı.

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

DAP Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık!

4 bin 500 daire ve 600 villadan meydana gelen Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi!

Keleşoğlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi 1 Aralık olarak belirlendi.

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 87 adet villadan meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

istanbul marina dap Haberi

istanbul marina dap

İstanbul Marina iletişim bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 


İstanbul'un Kartal ilçesinde yükselen İstanbul Marina projesinde teslimler 2016 yılında gerçekşleşecek. Karma yaşam projesi olarak yükselen projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. 


İstanbul Marina ev fiyatları ne kadar?

1+0 evler 305 bin 929 TL ile 884 bin TL

1+1 evler 500 bin 960 TL ile 888 bin TL

2+1 evler 768 bin TL ile 3 milyon 581 bin TL

3+1 evler 1 milyon 101 bin TL ile 2 milyon 201 bin TL

4+1 evler 1 milyon 552 bin TL ile 2 milyon TL

5+1 evler 4 milyon 345 bin TL ile 5 milyon 239 bin TL


İstanbul Marina projesinde çocuk oyun alanları, cafe, spor...