29 / 03 / 2024

istanbul marina ulaşım

istanbul marina ulaşım

5 blok halinde inşa edilen İstmarina Kartal Evleri DAP Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

DAP Yapı İstmarina Kartal adres!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstmarina Kartal projesinde 30 ay vade farksız ya da banka kredisi ile 120 ay vadelendirme imkanı bulunuyor...

İstanbul Marina satış fiyatları!

İstanbul Marina satış fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade farksız taksit yapılan projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

İstanbul Marina satış ofisi telefon numarası!

İstanbul Marina satış ofisi telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede 30 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Yüzyılın karma yaşam projesi: İstanbul Marina!

İkinci kısmında yer alan 500 adet ünitenin satış sürecine başlanan İstanbul Marina projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

İstanbul Marina ulaşım!

İstanbul Marina ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Hasan Akgün: İstanbul'da ulaşım acilen yeraltına inmeli!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "D – 100 karayolundan acil hasta nakil etmeye kalksanız hasta trafik sıkışıklığında ambulansta ölür. Artık D – 100 karayolu bir ulaşım aracı olmaktan çıkmıştır" dedi.

Sadık Khan: İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından çok etkilendim!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

istanbul marina ulaşım Haberi

istanbul marina ulaşım

DAP Yapı imzası ile yükselen DAP Yapı İstmarina Kartal Evleri'nde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Toplam 1.463 adet dairenin yer aldığı DAP Yapı  İstmarina projesi 5 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.


DAP Yapı İstmarina Kartal Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit yapılan  DAP Yapı  İstmarina'da yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle 120 ay vadelendiriliyor. 


DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

İstmarina teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.   


DAP Yapı İstmarina projesinde sosyal donatı alanları arasında; yürüyüş yolları, AVM, restoranlar, geniş sahil bandı,...