17 / 04 / 2024

istanbul marinaları

istanbul marinaları

Marmaray'a ve Karadeniz'e komşu İstanbul'un hem kruvaziyer turizmi için hem de tekne sahipleri için olmazsa olmazı marinalar gün geçtikçe artarak hizmet vermeye devam ediyor. 8 marinaya sahip İstanbul'da 12 marina daha yapılacak...

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Muğla'daki marinalar sezon boyunca dolu!

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip Muğla'daki marinalar, sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor.

İstanbul'un 100 binası kitabı yayınlandı!

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de insa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord istanbul'da indirim ve 50 aya sıfır faiz seçeneklerini sunarken, daire fiyatının yüzde 1.5'ine gelen noter masraflarını da ödüyor.

Sembol İstanbul'un busidence konseptli C bloğu satışa sunuldu!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol istanbul'un C blokunu satışa sundu..

İstanbul 216 projesindeki 2'nci etap için çalışmalara başlandı!

BAYSAŞ inşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen istanbul 216 projesindeki 2'nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta yıkım çalışmalarına başlandı.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

istanbul marinaları Haberi

istanbul marinaları



1-)  İstinye ve Tarabya'da kardeş tekne parklar 2014 sonunda gelecek!

İSPARK İstinye ve Tarabya Tekne Park ile teknelerin düzensiz parklanmasına modern ve çevreci çözümler getiriyor. İşletmesi İSPARK'a ait olan tekne parkların toplam alanı 100 metrekare. 

İstinye koyunda bulunan tekne parkta 180 ve Tarabya koyunda bulunan tekne parkta ise 208 olmak üzere 388 yat bağlama kapasitesi bulunuyor.  Bu tekne parklar istenildiğinde taşınabilen ve kıyıdan açıkta, yüzer iskeler şeklinde tasarlandı. 

İstinye Tekne Park bünyesinde 30 metreye kadar ve Tarabya Tekne Park ise 16 metreye kadar yatları kabul ediyor. 

12 milyon dolar maliyetle yapılan bu tekne parklar ile Boğaz'ın dokusu korunarak deniz suyunun temiz kalması sağlanıyor. Ayrıca tekne parklar içinde ofis hizmetleri, otopark, güvenlik, genel hizmetler, teknik hizmetler ile haberleşme de bulunuyor.  İki tekne park da...