25 / 04 / 2024

istanbul otel fiyatları normale dönüş

istanbul otel fiyatları normale dönüş

İstanbul'da Gezi olayları sonrası 35 Euro'ya kadar düşen otel fiyatları 150-200 Euro'luk seviyeye dönmeye başladı. Bayram sonrası rezervasyon artışında başı Arap turistlerin çektiği ifade edildi...

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu!

Türkiye'deki muhafazakar otellerde fiyatlar oldukça yükseldi. Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu. 

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

istanbul otel fiyatları normale dönüş Haberi

istanbul otel fiyatları normale dönüş

Gezi Parkı protestoları nedeniyle doluluk anlamında büyük zarar gören İstanbul otelleri, Ramazan Bayramı'nın ardından tam dolulukla geri dönüşe hazırlanıyor. İstanbul'un Gezi olaylarına düşük sezonunda yakalandığını belirten otelciler, "Bayram sonrası için rezervasyonlara bakıldığında yüksek sezonu tam dolulukla geçireceğiz. Gezi olayları zararımızı karşılayacağız" diyor. Rezervasyon artışında Gezi olaylarından korkup seyahatlerini iptal eden Arap turist başı çekiyor. 35 Euro'ya kadar düşen otel fiyatları, 150-200 Euro'luk Gezi olayları öncesi seviyesine dönüyor. 


ESKİ FİYATLAR YAKALANDI 

Nidya Galataport Oteli'nin yatırımcısı Shaia Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Gürel Aydın, "İstanbul'un düşük sezonu yaşadığı Gezi Parkı eylemleri sırasında doluluk ve konaklama fiyatları dibe vurmuştu. Protestoların bitmesiyle artış başladı" dedi. Özellikle Taksim ve civarındaki 5 yıldızlı otellerin rezervasyon iptalleri üzerine, müşteri kapmak için oda fiyatını yarıya yarıya düşürdüğünü anlatan Aydın, "Bayram...