25 / 04 / 2024

istanbul polis merkezi amirlikleri

istanbul polis merkezi amirlikleri

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

Sivas Kangal'a polis merkezi binası yapılacak!

Sivas Kangal Belediyesi tarafından ilçeye polis merkezi amirliği hizmet binası inşa edilecek. İlçeye kazandırılacak olan Kangal Polis Merkez Amirliği binası için protokol imzalandı.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Basmane Polis Merkezi restore edilecek!

İzmir'de, Konak Meydanı'ndan başlayıp Basmane'ye kadar uzanan Anafartalar Caddesi'nin üzerindeki üç polis merkezinden biri kapandı, diğerinin yeri değişti, Basmane Polis Merkezi ise restorasyon çalışmaları sebebiyle boşaltıldı.

istanbul polis merkezi amirlikleri Haberi

istanbul polis merkezi amirlikleri

İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul ve Ankara'da yeni polis merkezi amirlikleri inşa etmek ve kullanılamaz hale gelenleri yenilemek için harekete geçildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul'da 24, Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliğinin yapımına karar veren Bakanlık, İstanbul'da kullanılamaz halde bulunan 5 polis merkez amirliğini de yenileyecek.

Ayrıca Silivri ilçesinde yeni emniyet müdürlüğü binası inşa edilecek.

Bakanlığın ön inceleme ve istişare çalışmalarını sonrasında yeni polis merkezi amirlikleri yapım için çalışmalara başladı.

Yeni polis merkezi amirlikleri, tıpkı yeni hükümet konakları gibi şehrin dokusu ve tarihi çerçevesine uygun standartta, akıllı bina sistemi tarafından hayata geçirilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yakından izlediği, yapımı ve onarımına karar verilen polis merkezi amirlikleri şöyle: 
"İstanbul'da Arnavutköy Polis Merkezi Amirliği, Avcılar Tahtakale Polis Merkezi Amirliği,...