25 / 04 / 2024

istanbul Rotterdam thy seferleri

istanbul Rotterdam thy seferleri

Türk Hava Yolları (THY), Hollanda’nın Rotterdam kentine ilk uçuşunu gerçekleştirdi. THY’nin, Amsterdam’ın ardından Hollanda’da ikinci uçuş noktası olan Rotterdam The Hague Havalimanı’na inen ilk uçağı törenle karşılandı...

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri merakla araştırılıyor. Peki projede konut fiyatları, aylık taksitler ne kadar? THY Emlak Konut GYO İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

THY'de İstanbul Havalimanı'na taşınma için yoğun mesai!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Büyük taşınmaya adım adım hazırlandık. Arkadaşlarımız ile 37 taşınma hazırlık toplantısı yaptık" dedi...

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

THY'den 'İstanbul Havalimanı' açıklaması!

THY İstanbul Havalimanı'na ortak olmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamda, ''Yönetim Kurulumuzun herhangi bir değerlendirmesi ve kararı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı. 

THY İstanbul Havalimanı Tesisleri açıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndaki beş operasyonel tesisinin açılışı gerçekleştirildi...

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

THY İstanbul Havalimanı’nın ne kadarına ortak olabilir?

Kalyon İnşaat, Kolin’in İstanbul Havalimanı'ndaki yüzde 20 hissesini aldı. İstanbul Havalimanı’nın yaklaşık yüzde 70 kapasitesini kullanacak Türk Hava Yolları'nın da (THY) hisse alması söz konusu. 

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

THY, Sabiha Gökçen'i satın alıyor, İstanbul Havalimanı'na ortak olmak istiyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’nın yüzde 40 hissesini almak için harekete geçti. Sabiha Gökçen’i satın alan THY, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'na da ortak olmak istiyor.

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

istanbul Rotterdam thy seferleri Haberi

istanbul Rotterdam thy seferleri


Türk Hava Yolları (THY), Hollanda’nın Rotterdam kentine ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 


THY’nin, Amsterdam’ın ardından Hollanda’da ikinci uçuş noktası olan Rotterdam The Hague Havalimanı’na inen ilk uçağı törenle karşılandı.


Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Rotterdam Havalimanı Müdürü Roland Wondolleck’in katıldığı törende, alana inen THY uçağı, itfaiye araçlarının kurduğu su köprüsüyle karşılandı.


THY Genel Müdürü Temel Kotil ve yolcuların lalelerle karşılamasının ardından havalimanının terminal binasında düzenlenen törene geçildi. 


Törende konuşan Kotil, çevresiyle birlikte yaklaşık 2 milyon kişinin yaşadığı Rotterdam’a sefer düzenlemelerinin oldukça önemli olduğunu söyledi.


Rotterdam’ın, Hollanda ekonomisinin yüzde 10’unu barındırdığına işaret eden Kotil, “Burayı başlatmakla Türk işadamlarının daha kolay gidip gelmesini sağlamış olacağız, iki yönlü olarak. Bunun yanı sıra Rotterdam’ı aynı zamanda İstanbul üzerinden dünyaya...