29 / 03 / 2024

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi ne zaman

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi ne zaman

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, 19 Ocak’ta Teşvikiye’deki FMV’na ait Galeri Işık’ta, üyelerinin projelerinden oluşan bir sergi açıyor.

İstanbul serbest piyasada dolar bugün kaç TL? 10 Kasım Cuma dolar alış satış fiyatı ne kadar?

10 Kasım Cuma döviz kurları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul serbest piyasada dolar kuru 28,55 liradan, euro/TL ise 30,46 liradan güne başladı. Piyasalarda son dakika gelişmeleri...

İstanbul serbest piyasada dolar ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 dolar/TL kuru

23 Ekim Pazartesi dolar/TL kurunda son durum merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçerek rekor kıran dolar kuru bugün kaç lira? İstanbul serbest piyasada dolar ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Dolar ve euro yükselişe geçti!

Yeni işlem gününde İstanbul serbest piyasasında dolar kuru 8.27 TL'den, euro ise 9.95 TL düzeyinde işlem görüyor.

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Dolar güne 7.94 liradan başladı!

İstanbul serbest piyasada dolar 7.9460 liradan, euro 9.3520 liradan güne başladı.

Altın fiyatları bir ayın zirvesinde!

İstanbul serbest piyasada dolar 6.84, euro 7.66 liradan haftaya başladı. Uluslararası piyasada en dikkat çeken hareketliliğin yaşandığı spot altın ise son bir ayın zirvesinde.

Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İstanbul Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı "İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi" olarak değiştirildi.

Gönül Mimarları İnisiyatifi'nden Kanal İstanbul'a destek!

Gönül Mimarları İnisiyatifi Basın Sözcüsü Arslanoğlu, "Kanal İstanbul sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin projesidir. Sadece 16 milyonun değil, 85 milyonun, bir belediyenin değil, devletin, birilerinin değil, milletin projesidir" dedi...

Mimarlar Odası 'Kanal İstabul' için toplandı!

Mimarlar Odası, Kanal İstanbul su yolu projesi ÇED raporu ile ilgili toplantı düzenledi. Mücella Yapıcı, toplantıda ÇED raporuyla ilgili sunum yaptı.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi ne zaman Haberi

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergi ne zaman

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, üyelerinin son dönem projelerini Işık Galeri’de sergiliyor. 


İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, 19 Ocak’ta Teşvikiye’deki FMV’na ait Galeri Işık’ta, üyelerinin projelerinden oluşan bir sergi açıyor. 


Duravit sponsorluğunda düzenlenen ve “Kağıttan Yere, Yerden Duvara” adıyla açılacak sergide, dernek üyelerinden 40 mimarın son yıllarda inşa edilmiş projelerinin dijital görüntüleri mimarlık meraklılarına sergilenecek. 


İstanbulSMD 2015-2016 yönetim kurulunun organizasyonu ile düzenlenen sergi, kentsel konular üzerinde konuşmaları ve TV programları da bulunan pazarlama uzmanı Levent Erden tarafından verilecek ve kent, mimarlık ve hız ilişkisine dayalı “İstanbul Kafası” konferansı ile açılacak. Konferansın ardından düznelenecek açılış kokteyli ile 3 Şubat’a dek açık kalacak sergi ziyaretçilerin görüşüne...