26 / 04 / 2024

İstanbul spor tesis inşaatları

İstanbul spor tesis inşaatları

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Sultanbeyli Gazi Mahallesi spor tesisi alanı 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, spor tesis alanına ilişkin kreş ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beykoz Kanlıca'ya spor tesisi!

İlçedeki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kanlıca'ya da yeni bir spor tesis kazandırdı.

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediyesi'ne ait olan spor tesis alanı vasıflı gayrimenkul 25 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı.

İzmir Kınık Poyracık imar planı askıda!

İzmir Kınık İlçesi, Poyracık Mahallesi'nde Sağlık Alanı, Spor Tesis Alanı, Park ve Yeşil Alan amaçlı imar planı askıya çıkarıldı...

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

İstanbul spor tesis inşaatları Haberi

İstanbul spor tesis inşaatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türk sporuna altyapı desteği sunmak ve İstanbulluların sporla iç içe yaşamasını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İBB Yapı İşleri Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen spor tesislerinin yapım inşasına devam.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; spor ve olimpiyat ruhunun tüm şehre yayılması, İstanbullulara spor yapabilecekleri daha fazla alan kazandırılması ve daha fazla sporcu yetiştirilmesi amacıyla Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bayrampaşa, Başakşehir, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Üsküdar, Sultanbeyli ve Maltepe’deki 12 spor tesisinin yapım çalışmalarına hız verildi. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde de çalışmaların sürdüğü tesislerden 8’inin 2021 yılında tamamlanması amaçlanıyor. 

BOĞAZKÖY’DE YÜZME HAVUZU VE FİTNESS SALONLARI 

İBB’nin inşasına devam ettiği yapılardan Arnavutköy’deki Boğazköy Spor Tesisinde,  inşaat çalışmalarının yüzde 62’si tamamlandı. Kültür...