23 / 04 / 2024

İstanbul Stratejik Planı

İstanbul Stratejik Planı

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Kanal İstanbul bakanlığın planında: 2028'e kadar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024-2028 Stratejik Planı’nda çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a yer verildi. Kanal İstanbul’a “risk” olarak “ÇED olumlu kararının iptali ile Çevre Düzeni Planı ve İmar Planları’na karşı açılan iptal davaları” gösterildi. 

İBB’nin stratejik planı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2020 yılı bütçesini 25 milyar 850 milyon lira olarak Meclis'e sundu. İBB’nin yeni stratejik planına göre, mevcut raylı sistem taşımacılığının toplu ulaşım içindeki payı yüzde 20,6’dan yüzde 30’a çıkartılacak. İşte tüm detaylar...

Trabzon'un geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Trabzon’un gelecek 5 senesine yön verecek olan 2020-2024 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Denizli'nin geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Denizli'nin gelecek 5 yılına yön verecek olan 2020-2024 Denizli Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı onaylandı. 

Samsun Kuş Cenneti’nin Entegre Stratejik Planı hazır!

Samsun Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği (SAMKUŞ), Dünya’nın sulak alanlarından Kızılırmak Kuş Cenneti’nin entegre stratejik yönetim planını hazırladı. 5 yıllık plan kapsamında uygulanacak ilkeler de belirlendi.

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

Küçükçekmece'nin 4 yıllık stratejik planı!

Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'nda, Küçükçekmece'de 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer alıyor...

İstanbul‘un 4 yıllık stratejik planı!

2015-2019 yılları arasında İstanbul’da yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler içeren İstanbul’un Stratejik Planı'na göre İstanbul'da kentsel dönüşüme 128,6 milyon TL'lik kaynak ayrıldı...

Tekirdağ için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacak!

Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Yönetim Stratejik Plan Hazırlanması için İstanbul Teknik Üniversitesi ile protokol imzaladı.Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacağını da söyledi.

Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması devam ediyor. Proje Kadıköy - Kartal metro durağına 150 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

İstanbul Stratejik Planı Haberi

İstanbul Stratejik Planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı'nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres aksı ve Güneşli'de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul'un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor. 


Eski sanayi alanlarının dönüşümünün, büyük ölçekli konsept projelerin hayata geçmesine olanak sağladığı Basın Ekspres ve Güneşli'de 30'un üzerinde konut, onlarca otel, prestijli A sınıfı ofis yatırımı bulunuyor. İstanbul'un geleceğine şekil verecek mega projelere yakınlığıyla da dikkat çeken bölge, E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktası oluşturuyor. Kuzey Marmara Otoyolu'na da bağlantısı bulunan Basm Ekspres aksı, metro ve raylı sistem yatırımlarıyla da İstanbul'un en ulaşılabilir bölgelerinden biri haline gelecek. Atatürk Havalimanı'na ve hayata geçirilecek 3. havalimanı ile mevcut ve planlanan kongre, fuar...