19 / 04 / 2024

istanbul tedaş gayrimenkul ihalesi

istanbul tedaş gayrimenkul ihalesi

Özelleştirme kapsamındaki TEDAŞ'ın İstanbul, İzmir, Manisa, Kastamonu ve Afyon'daki 32 gayrimenkulü ihale ile satılacak.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

Karayolları, İstanbul'da gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tuzla Aydınlı Mahallesi Hudutları Dahilinde Bulunan 3 bin metrekare yüzölçümlü 888 parsel sayılı taşınmazın içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğüne ait 2 bin 875 metrekarelik hissenin satışını gerçekleştirecek.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Kanal İstanbul'dan gayrimenkul alan yabancılar meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Ülkemizdeki yabancı yatırımcılara ilişkin soru önergesi verdi. 

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

istanbul tedaş gayrimenkul ihalesi Haberi

istanbul tedaş gayrimenkul ihalesi

Muhtelif illerde bulunan ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğüne ait taşınmazlar, şirketten ayrıolarak satış yöntemiyle özelleştirilecek.

İstanbul, Elazığ, İzmir, Manisa, Kastamonu ve Afyon'un muhtelif ilçelerinde bulunan taşınmazların satışı, kapalı teklif usulü

ile TEDAŞ Genel Müdürlüğü İhale Komisyonunca yapılacak. Ancak kamu yararı görülmesi halinde ihale, pazarlık yada açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek.

Satışa katılmak isteyenler şartnameyi taşınmazların bulunduğu İl Müdürlükleri ile TEDAŞ Genel Müdürlüğünden her taşınmaz için ayrı bedel ödeyerek temin edebilecekler. Söz konusu taşınmazların birden fazlası için teklif vermek isteyenler tekliflerini ayrı ayrı verecekler.

Teklifler ihale şartları belgesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp en geç, 20-21 ve 22 Ağustos 2007 tarihlerinde saat 11.00'e kadar TEDAŞ Genel Müdürlüğü Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Muhaberat Servisine...