19 / 04 / 2024

İstanbul Ticaret Sarayı kiralık ofis

İstanbul Ticaret Sarayı kiralık ofis

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı büyük talep görüyor. 500’e yakın ofis alanı ve 175 mağazadan oluşan merkezde kiralamaların yüzde 70’i şimdiden tamamlandı.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan konut satışları açıklaması! 

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Topkapı Sarayı'nda tarihi surlar restore ediliyor!

İstanbul Topkapı Sarayı Sur-u Sultani restorasyon çalışması hızla devam ediyor.  Geç Helenistik, Roma ve Osmanlı izlerini taşıyan tarihi surların restorasyonunda çalışmalar sürüyor.  

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'yi devraldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Devralma yoluyla birleşme işlemi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

İstanbul Ticaret Sarayı'nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı büyük talep görüyor. 500’e yakın ofis alanı ve 175 mağazadan oluşan merkezde kiralamaların yüzde 70’i şimdiden tamamlandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi bu yıl başlıyor!

Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu, başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

1947 yılında İstanbul Adliye Sarayı'nın yeri tespit edilmiş!

1947 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilmesi planlanan İstanbul Adliye Sarayı'nın yeri dönemin Adalet Bakanı ve Vali Lütfi Kırdar tarafından gezilerek tetkik edilmiş. Yapılacak bina 7.5 milyon liraya mal olacakmış.

1947 yılında Adalet Sarayı için istimlake başlanmış!

1947 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilecek olan İstanbul Adliye Sarayı sahasının dar olması sebebiyle, inşa sahasının etrafında bulunan yirmi iki parça emlakın istimlak muamelesine başlanmış.

1944 yılında inşa edilecek Adliye Sarayı'nın yeri tespit edilememiş!

1944 yılında Adliye Vekaleti tarafından inşa ettirilecek İstanbul Adliye Sarayı'nın yeri tespit edilememiş. Sultanahmet'te inşa edilecek Adliye binasının, yeni açılan Atatürk Bulvarı üzerinde inşası gündeme gelmiş.

İstanbul Ticaret Sarayı kiralık ofis Haberi

İstanbul Ticaret Sarayı kiralık ofis

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı büyük talep görüyor. 500’e yakın ofis alanı ve 175 mağazadan oluşan merkezde kiralamaların yüzde 70’i şimdiden tamamlandı. 11 katta, 66 bin metrekare alana yayılan İstanbul Ticaret Sarayı’nda 660 araç kapasiteli kapalı otoparkın yanı sıra, restoran, konferans salonu, market, kafe gibi sosyal yaşam birimleri de yer alıyor. 


Saray Grup’un Greenist konut projesi ve ticari blokların ardından, kısa bir süre önce İstanbul’un Avrupa yakasının önemli ticaret merkezlerinden Giyimkent’te inşa ettiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda metrekare birim fiyatları 25 TL’den başlıyor. Kiralık ofislerde çok sayıda büyüklük seçenekleri sunuluyor. 23 metrekarelik bir ofis alanı mümkün olabildiği gibi, kurumların ihtiyacına göre yan yana ofisler birleştirilerek kullanım alanı yüzlerce metrekareye de ulaşabiliyor.  


TEM ve metronun yanı başında 


İstanbul Ticaret Sarayı’nın...