18 / 04 / 2024

istanbul trafiğine çözüm

istanbul trafiğine çözüm

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Boğaziçi Üniversitesi Trafik Kontrol Merkezi'nde öğrenciler trafiğe çözüm bulacak!

Boğaziçi Üniversitesi'nde kurulan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü'nce hazırlanan, akıllı ulaşım sistemleri kullanılarak trafiğin yönetildiği Trafik Kontrol Merkezi'nde öğrenciler, İstanbul trafiğine alternatif çözüm yolları arayacak.

İstanbul'un trafik sorunu 2014 yılında tamamen ortadan kalkacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbulluları canından bezdiren trafik sorununun 2014 yılında tamamen ortadan kalkacağını söyledi

İstanbul'un trafik sorunu için kriz masası oluşturulacak!

İstanbul’da son günlerde yapılan yol çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sorununu asgariye indirmek için kriz masası oluşturuluyor. Başkan Kadir Topbaş, 16 Temmuz Pazartesi günü bu konudaki çalışmaları kamuoyu ile paylaşacak

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

MG ZS'de yüzde 0.99 faiz fırsatı! Bagajında elektrikli bisikletiyle de trafiği çözüyor! İşte 22 Nisan fiyat listesi...

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımıyla Türkiye'de satışa sunuldu. MG ZS Luxury, yüzde 0.99 faiz fırsatı ve yüzde 100 elektrikli bisikletiyle dikkat çekiyor. Peki MG ZS fiyatları kaç lira? MG ZS özellikleri neler? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

İstanbul depreminde yıkımı Avrupa Yakası taşıyacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. "Çanlar 2033'ten sonra çalmaya başlar" diyen Ercan, "Yapı niteliğine baktığımız zaman depremden yüzde 35 oranında Anadolu yakası etkilenecek'' dedi.

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

istanbul trafiğine çözüm Haberi

istanbul trafiğine çözüm

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Bakanlığının bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu ifade eden Turhan, İstanbul'da 81,4 kilometre işletmeye açık, 85,3 kilometrelik yapımı devam eden, 81,9 kilometrelik ise planlanan metro sisteminin bulunduğunu söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Turhan, işletmedeki hatların günlük taşıma kapasitesinin 2 milyon 130 bin yolcu olduğunu söyledi. Turhan, planlananlar tamamlandığında oluşacak toplam kapasitenin ise günlük 8 milyon 830 bin yolcu olarak hesaplandığını belirtti. 

Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında tamamlanamayan T26 tüneli, Doğançay Ripajı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Turhan, Doğançay Ripajı 1'in 2020, T26 Tüneli'nin 2021, Doğançay Ripajı'nın 2023'te tamamlanmasının planlandığını açıkladı. 

Komisyonda, Ulaştırma ve...