24 / 04 / 2024

istanbul tramvayları nostalji

istanbul tramvayları nostalji

İstanbul'un son tramvayları, trafikten kaldırıldıktan sonra taşındığı kamp yerinde çürümeye yüz tutmuş ve ardından 1 milyon liraya hurdacılara satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

İstanbul'un son tramvayları hurdacılara satıldı!

İstanbul'un son tramvayları, trafikten kaldırıldıktan sonra taşındığı kamp yerinde çürümeye yüz tutmuş ve ardından 1 milyon liraya hurdacılara satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

1975 yılında İstanbul'un son tramvayları hurdacılara satılmış!

İstanbul'un en eski kitle ulaşım aracı olan tramvayların trafikten kaldırılmasıyla alındıkları kamp yerinde çürümeye yüz tutmuşlar. Parçalara ayrılan tarihi tramvaylar, bir milyon liraya hurdacılara satılmış.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

1966 yılında İstanbul tramvayları seferden tamamen kaldırılmış!

Bir asırdır İstanbul'a hizmet eden tramvaylar, trafik sıkışıklığı yarattığı gerekçesiyle 1966 yılında seferden tamamen kaldırılmış. İşsiz kalan tramvay sürücüleri ise, topluca Almanya'ya gitme kararı almışlar.

1966 yılında Kadıköy-Üsküdar arasında işleyen tramvaylar tarihe karışmış!

1966 yılında Kadıköy - Hasanpaşa ve Kadıköy - Üsküdar arasında işleyen tramvay seferleri kaldırılmış. Defne dallarıyla süslenen Kadıköy - Hasanpaşa tramvayları son yolcularını ücretsiz taşımış. Tramvayların yerine otobüs seferleri konulacakmış.

istanbul tramvayları nostalji Haberi

istanbul tramvayları nostalji

İstanbul'un en eski kitle ulaşım aracı olan tramvaylar, trafikten kaldırılmalarıyla alındıkları kamp yerinde çürümeye yüz tutmuşlar. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 1975 yılında parçalara ayrılan tarihi tramvaylar, bir milyon liraya hurdacılara satılmış.

Haberin devamı için...