26 / 04 / 2024

istanbulda kurulan yeni şirket sayısı

istanbulda kurulan yeni şirket sayısı

TOBB 2014 Haziran ayına ait kurulan ve kapanan şirketlerin istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, 2014 Ocak-Haziran dönemi arasında kurulan şirket sayısı 11 bin 990, en çok kapanan şirket sayısı 3 bin 528 ile İstanbul oldu.

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gülşah Şahin ile Oğuz Özkurt ortaklığında kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Lotusmark Gayrimenkul, Bostanlı’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

TMO'nun yeni fiyatları çok şaşırtacak! Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye kaç TL? 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tarım Bakanlığı ile Orman ve Köy İşleri Bakanlığı ortaklığında kurulan TMO, yeni fiyatlarını açıkladı! TMO'nun yeni fiyatlar vatandaşa şok yaşattı! Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? TMO 5 kilogram ayçiçek yağı ve temel gıda ürünlerinin fiyatı kaç TL? İşte 27 Haziran 2022 TMO fiyat

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Reysaş GYO Tuzla'daki tesisinin 2. etabını kurmaya hazırlanıyor!

Reysaş GYO, Tuzla Orhanlı'da bulunan deposunun çatısının üzerine 03/07/2020 tarihinde 1.etabı kurulan yeni GES tesisinin, 1.320 kW gücünde 2.etabı kurulacağını açıkladı. 

Tüzemenler Yapı'nın konkordato davasında yeni karar çıktı!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Ofiste yeni trend 'paylaşımlı ofisler'!

Beşiktaş, Levent ve Zincirlikuyu’da metrekaresi 25 dolara ulaşan yüksek ofis kiraları, mobilya, elektrik ve internet gibi aylık sabit masraflar, her ay yeni kurulan binlerce şirketi paylaşımlı ofislere yönlendiriyor...

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Yeni Yönetim Kurulu belirlendi!

Gayrimenkul sektörünü geliştirmeye yönelik somut adımlar atılması amacıyla kurulan GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim belirlendi. 

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

İşte yeni kurulan ve kapatılan üniversiteler!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu'nun kararıyla 13 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu.

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

istanbulda kurulan yeni şirket sayısı Haberi

istanbulda kurulan yeni şirket sayısı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 2014 Haziran ayına ait kurulan ve kapanan şirketlerin istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, 2014 Ocak-Haziran dönemi arasında kurulan şirket sayısı 11 bin 990, en çok kapanan şirket sayısı 3 bin 528 ile İstanbul oldu.


Haziran ayında kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre yüzde 2,14 artış görüldü. Kooperatif sayısında yüzde 18,09 ve gerçek kişi ticari işletme sayısında yüzde 2,28 azalma oldu. Kapanan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 10,8. Kooperatif sayısı yüzde 59,18 ve gerçek kişi ticari işletme sayısında yüzde 15,15 arttı. Haziran ayında, 2013 yılı Haziran ayına göre kurulan şirket sayısında yüzde 21,69 artış olurken, kurulan kooperatif sayısında değişiklik olmamış ve kurulan gerçek kişi ticari işletme sayısında yüzde 12,41 azalma oldu. Kapanan şirket...