25 / 04 / 2024

İstanbulda ofiste öne çıkan 9 bölge

İstanbulda ofiste öne çıkan 9 bölge

Zincirlikuyu, Levent ve Maslak, İstanbul'un yüksek kalite ofis gereksinimini karşılayan bölgeleri olarak yıllardır ön planda. Anadolu Yakası'nda ise Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Maltepe, Kartal, Küçükyalı, Kurtköy ve Gebze ön plana çıkıyor...

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

İşte İstanbul'un ofiste öne çıkan 11 bölgesi!

Gayrimenkuldeki yüksek hız, İstanbul’da yeni ofis bölgelerinin oluşmasını sağlıyor. İstanbul’da Ümraniye, Kartal gibi ikincil ofis bölgeleri öne çıkmaya başladı. 2020 yılında kentte 7 milyon metrekarelik A sınıfı ofis stoku oluşması bekleniyor.

İstanbul'da ofiste öne çıkan 9 bölge!

Zincirlikuyu, Levent ve Maslak, İstanbul'un yüksek kalite ofis gereksinimini karşılayan bölgeleri olarak yıllardır ön planda. Anadolu Yakası'nda ise Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Maltepe, Kartal, Küçükyalı, Kurtköy ve Gebze ön plana çıkıyor...

Alaeddin Babaoğlu: Haliç'in dönüşümüne talibiz!

Haliç'te Hilton Garden Inn otelini yapan Amplio'nun Başkanı Babaoğlu, "Kentsel dönüşüm projesi var Haliç'te. Biz bölgenin dönüşümüne talibiz. Otel, restorasyon ve ofiste olacağız" dedi.

Hangi metro hattı ne zaman açılacak?

Milliyet gazetesi yazarı Hülya Çaylak bugünkü yazısında İstanbul 'daki metro hatlarına yer verdi. İstanbulda hangi metro hatları faaliyete geçecek, hangi metro hattı ne zaman açılacak?

Tebernüş Kireçci: Ofiste tercih ne olacak

İstanbulda sessiz sedasız yeni merkezi iş alanları oluşuyor. Bunlardan en önemlisi Basın Ekspres Yolu ve etrafına inşa edilen merkezi iş alanı Kentsel dönüşüm projesine başlanırsa Kartal önemli bir alternatif 

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

İstanbulda ofiste öne çıkan 9 bölge Haberi

İstanbulda ofiste öne çıkan 9 bölge

Zincirlikuyu, Levent ve Maslak, İstanbul'un yüksek kalite ofis gereksinimini karşılayan bölgeleri olarak yıllardır ön planda. Kentin daha düşük maliyetli ofis bölgeleri olarak, Avrupa Yakası'nda Kağıthane, Anadolu Yakası'nda ise Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Maltepe, Kartal, Küçükyalı, Kurtköy ve Gebze ön plana çıkıyor. 




A sınıfı ofis arzı artıyor Gayrimenkul ve kurumsal tesis yönetimi hizmeti veren Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye'nin ofis tercihlerinde yeni trendler analizine göre, geniş kat planları olan ve açık ofis sistemine uygun A sınıfı ofislere olan arz giderek arüyor. 


A sınıfı ofis binası arzının 2014 yılı ilk çeyreğinde 3.4 milyon metrekareye ulaşüğına dikkat çeken JLL Türkiye temsilcileri, nitelikli ofis arzının 2014 yılı Türkiye'nin bölgesindeki ülkelerdeki ekonomik ve siyasi gelişmeler, başta İstanbul olmak üzere Ankara gibi kentlerde de ofis piyasasının gelişmesine katkı...