24 / 04 / 2024

İstanbulun 100 binası

İstanbulun 100 binası

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Avrasya GYO Çarşamba'daki okul binasını Özel İkra Eğitim'e kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve Samsun Çarşamba'da yer alan okul binasının Özel İkra Eğitim Ltd.Şti.'ye aylık 100 bin TL+KDV başlangıç bedeli ile 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi...

Peker GYO'nun Almanya'daki binasına 5,1 milyon Euro teklif!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Heinsberg kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 5 milyon 100 bin Euro teklif geldi...

Etiyopya'daki Osmanlı konsolosluğu binası yenilendi!

Etiyopya'nın Harar şehrindeki 100 yıllık Osmanlı konsolosluğu binası restorasyon sonrası bambaşka bir çehreye kavuştu.

Sirkeci İş Bankası binası 51.1 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sirkeci'deki İş Bankası binasını 51 milyon 100 bin TL'ye Elkon Elevatör Konveyör ve Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı.

İş Bankası'nın Sirkeci'deki binası 53.1 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait Fatih Hobyar Mahallesi'nde yer alan İş Bankası binası 53 milyon 100 bin TL bedelle satıldı.

Balıkesir Belediyesi hizmet binası için proje yarışması başlatıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2.Sakarya Mahallesi’nde yapılması planlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası için mimari proje yarışması başlatıldı. Belediye yarışmada 1.olana 100 bin TL verecek.

Denizli Sevgi Evi yeni hizmet binasına taşındı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasına taşındı. Osman Zolan, bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli'ne bağışta bulunduğunu, 10 yılda 100 binden fazla kişiye ulaştıklarını söyledi.

SGK'nın tarihi Unkapanı binası satılıyor!

Uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren Unkapanı’ndaki simge bina satışa çıkarıldı. Bina için biçilen değer 100 milyon 800 bin lira. İlk ihale 10 Aralık'ta...

İstanbulun 100 binası Haberi

İstanbulun 100 binası

Eserde, 4. yüzyılda Roma döneminde inşa edilen Bozdoğan Kemeri, dünyanın ilk kulelerinden Galata Kulesi, Osmanlı Devleti'nin ilk sanayi kuruluşlarından Tophane-i Amire, 3. Selim tarafından Nizamı Cedid ordusu için yaptırılan Selimiye Kışlası, hafızalardan silinmeyen Hababam Sınıfı'nın çekildiği Adile Sultan Kasrı, istanbul'un ilk toplu konutları olan Tayyare Apartmanları, demir yolu ağlarının başlangıcı olan Haydarpaşa Garı gibi mimari yapılar yer...