20 / 04 / 2024

İstanbulun Atıklarını Kim Değerlendiriyor

İstanbulun Atıklarını Kim Değerlendiriyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü’ydü. Peki Türker Eroğlu kimdir? İşte cevabı…

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Artaş otellerinin çalışanları Ahırkapı sahilindeki atıkları topladı!

Artaş Grubu Turizm Yatırımları bünyesinde yer alan otellerin sahipleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü farkındalığını arttırmak için, dün Ahırkapı sahilindeki atıkları topladılar...

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Kartepe'de inşaat atıkları geri dönüşüyor!

KARTEPE Belediyesi, ilçe halkını sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturmak üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda inşaat atıkları geri dönüştürülüyor..

Mersin'de İnşaat Ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi Toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Mersin’de hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıyan firma ve şahıslara yönelik düzenlenen Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi toplantısı gerçekleştirildi.

Yalova'da yıkılan bina atıkları hazır betona dönüştürülecek!

Yalova'da Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce 1 yıldır sürdürülen Ar-Ge projesi kapsamında yıkılan binaların atıkları, hazır beton sektöründe kullanılarak Türk ekonomisine katkı sağlanacak.

Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı ile İlgili Toplantı Gerçekleştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından revizyon çalışması başlatılan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Üsküdar'da atıklar enerjiye dönüştürülecek!

Üsküdar Belediyesi’nin geri dönüşüm alanında geliştirdiği "Atıklarınız Çöp Olmasın Enerjiye Dönüşsün'' temalı yeni toplama modeli için anlaşma sağlanan 8 firmayla protokol imzalandı.

İstanbulun Atıklarını Kim Değerlendiriyor Haberi

İstanbulun Atıklarını Kim Değerlendiriyor

Türker Eroğlu kimdir?


Türker Eroğlu, 23 Haziran 1976 yılında Afyon Şuhut'da doğdu . 1993 yılında Afyon Lisesi'nde,1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.


1994 yılında başladığı iş hayatında sırasıyla perakende sektöründe satınalma ve pazarlama departmanlarında görev aldı. Özel sektörde çevre mühendisi olarak görev yaptı. 2000-2001 yıllarında 28. Mekanize Piyade Tümeni İstihkam Şube Müdürlüğü’nde yedek subay olarak birçok altyapı ve üstyapı tesisinin yapım, bakım ve onarımında görev aldı. Daha sonra perakende sektöründe yöneticilik yaptı. 


Bimtaş A.Ş.'de kontrol mühendisi olarak görev aldı. 60 daireli Konut Yapı Kooperatifi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Koordinatör olarak 5 . Dünya Su Forumu'nda görev aldı. İski Genel Müdürlüğü’nde İçme Suyu Arıtma Tesisi, Atik su arıtma Tesisi ve Su Kanalizasyon Altyapı Tesisleri İnşaatında Mühendis olarak görev yaptı.

İstanbul...