28 / 03 / 2024

istanbulun elektirik ihtiyacı

istanbulun elektirik ihtiyacı

1934 yılının sonunda İstanbul'un tüm semtleri elektriğe kavuşacakmış. Elektrik Şirketi ile yapılan anlaşmada şirkete beş yıl müddet verilmiş. Şirket bu beş senenin sonunda İstanbul'da aydınlatılmamış semt bırakmayacakmış.

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

İran'ın AVM, ofis ve konut ihtiyacı karşılanmalı!

Plan Proje Yönetim Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı Süha İlhan, ''Tahran ve diğer büyük şehirlerde acilen nitelikli AVM, ofis ve konut ihtiyacı bir an evvel karşılanmalı" dedi.

Kocaeli'nin sosyal konut ihtiyacı var!

Kocaeli Emlak Ticari Gayrimenkul Portföy Uzmanı Murat Hamzaoğlu Kocaeli'nde gayrimenkul sektörünü anlattı. Hamzaoğlu Kocaeli'nin sosyal konut ihtiyacı olduğu vurguladı. İşte o yazı....

Türkiye'nin üretime ve dönük yatırıma ihtiyacı var!

Son teşvik sistemi Türkiye'yi 6 bölgeye ayırıyor. Türkiye'nin tüm sanayicüeri bu sistemin yeni dokunuşlara ihtiyacı olduğunu söylüyor. Sadettin Korkut, dünya konjonktürüne bakıldığında önümüzdeki yılı değil, önümüzdeki yılları sıkıntılı olarak görüyor.

3. Havalimanı’nın kum ihtiyacını karşılamak için 2 yeni kum ocağı kurulacak!

3. Havalimanı inşaatı için orman arazisine kum ocakları kurulacağı ortaya çıktı. İstanbul’da 3. Havalimanı’nın kum ihtiyacının karşılanması için Eyüp’te tamamı orman arazisi olan 2 kum ocağı kurulacak.

2023'e kadar 5 milyon konut ihtiyacı doğacak!

Türkiye'de her yıl 600-700 bin yeni konut ihtiyacı doğduğunu söyleyen EYG İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023'e kadar 5 milyon konut ihtiyacı doğacak.

Kentsel dönüşümle nitelikli konut ihtiyacı karşılandı!

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye tarafından yapılan çalışmaları basın mensuplarına anlattı. Orhan, kentsel dönüşümle nitelikli konut ihtiyacının karşılayacağını ifade etti.

Menderes Sayan: Türkiye'de konut ihtiyacı çok büyük!

Say-­Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Sayan," İnşaat sektörü Türkiye için gerçekten çok önemli bir sektör. Çünkü ciddi anlamda konut ihtiyacı var." dedi.

Zonguldak'ta konuta ihtiyacı olan emekliler belirlendi!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, TOKİ’nin 260 ay vadeyle ev yapacağı konusuna açıklık getirdi. Çalışkan, “Biz ev veremeyiz ev de yapamayız. TOKİ ile ilgili Türkiye çapında bu işi başlatarak konuta ihtiyacı olan

Tüketici her şeye rağmen konut ihtiyacını karşılıyor!

Türkiye'de 2013 yazında gezi olaylarıyla başlayan ve son üç yıllık sürece yayılan kaotik hava ekonomide derin kırılmalara neden olurken, konut satış verileri değerlendirildiğinde tüketicinin her şeye rağmen konut ihtiyacını karşıladığı gözlendi.

Ankara'da da ofis ihtiyacı artıyor!

Bu rakamın gelecek 5 yılda Türkiye genelinde 5 milyon metrekareye ulaşacağını tahmin ettiklerini belirten Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, İstanbul gibi Ankara'da da ofis ihtiyacının artacağını düşünüyor.

Aksa, Dentur Avrasya’nın enerji ihtiyacını karşılayacak!

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek.

Alper Vinç, Ege'nin kule vinç ihtiyacını karşılamayı hedefliyor!

Alpler Vinç, Pi Makine ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Ege Bölgesi'nde kule vinç alanında duyulan ihtiyacı daha hızlı karşılamayı hedefliyor.

istanbulun elektirik ihtiyacı Haberi

istanbulun elektirik ihtiyacı

Elektrik


Bu senenin sonunda elektirksiz semt kalmayacak


Elektrik şirketinin Anadolu Yakası'nda yapacağı elektrik tesisatı için, mukavelename mucibince beş senelik bir müddet verilmişti. Şirket tesisatı bundan daha evvel, üç senede ikmal etmeyi düşünmüştü.

Haber aldığımıza göre, mühim bir mani çıkmadığı takdirde elektrik şirketi 1934 senesi sonuna kadar mukavelename mucibince beş sene içinde ikmal etmesi lazım gelen bütün tesisatı tamamlayacaktır. Bu takdirde istanbul'da elektiriksiz hiç bir semt bulunmayacaktır.



Akşam Gazetesi  6 Kanunusani (Ocak) 1934



Abdullah Kutalmış...