16 / 04 / 2024

istikbal mersin mağazası

istikbal mersin mağazası

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Bellona mağazası; Osmaniye merkezde, İstikbal mağazaları ise Hatay Dörtyol’da, Mersin merkezde ve Adana Ceyhan’da faaliyete girdi...

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Mersin Chamay mağazası açıldı!

Chamay markasının New York, Los Angeles, Roma, Hong Kong gibi 38 şehirdeki mağazalarına eklenen en yeni mağazası Mersin'de açıldı. Mağazanın açılışına Nefise Karatay Day katıldı.

Tuvid'in yeni mağazası Mersin'de açıldı!

Büyük beden giyimde iddialı olan Tuvid, yeni mağazasını Mersin'de açtı. Mersin mağazasında büyük bedende metrekare bakımından Türkiye'nin en geniş alanına ulaşan firma, önümüzdeki dönemde daha etkin olmayı hedefliyor.

Porio’nun Türkiye’deki ikinci franchise mağazası Mersin’de açıldı!

Tasarım farkı ve ürün kalitesiyle göz alıcı koleksiyonlar sunan Porio, İstanbul Sirkeci’deki mağazasının ardından, Türkiye’deki ikinci franchise mağazasını Mersin’de açtı.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Beğendik, 10 Tesco Kipa mağazasını satın aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

İstikbal, Bafra’da 10’uncu mağazasını açtı!

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. İstikbal Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştı.

Teknosa Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak!

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi...

Türkiye’nin yedinci Decathlon mağazası 16 Nisan’da Mersin’de açılıyor!

Mersin Palm City Carrefour Alışveriş Merkezi’nde açılan mağaza, 3500 metrekarelik alanıyla Akdeniz’in en büyük spor mağazası! Mağazada 50 farklı spor dalında 80.000’den fazla ürün tüketicilerle buluşacak.

İstikbal Almanya’daki en büyük mağazasını Stuttgart’ta açtı!

Boydak Holding’e ait İstikbal Mobilya, Ludwigshafen’den ve Nürnberg’den sonra Almanya’daki en büyük mağazasını Stuttgart’ta açıldı. İstikbal, 2014 yılı sonuna kadar Almanya’daki mağaza sayısını ona çıkarmayı hedefliyor...

İstikbal Almanya'da en büyük mağazasını Stuttgart'ta açıyor!

Mobilya sektörünün lider kuruluşu olmayı başaran İstikbal Mobilya, Almanya'da beşinci ve en büyük mağazasını yarın Stuttgart'ta açıyor. Açılışa Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Boydak ve Stuttgart Başkonsolosu M.Türker Arı da katılacak...

LOOM Apple Premium Reseller yeni mağazasını Gaziantep’te açıyor!

Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş., Adana, Mersin ve İzmir’de açtığı Apple yetkili satış noktalarının ardından dördüncü LOOM mağazasını da Gaziantep Forum Alışveriş Merkezi’nde açıyor...

istikbal mersin mağazası Haberi

istikbal mersin mağazası

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Osmaniye merkezde 2.400 metrekareye yayılan Bellona mağazası; Hatay Dörtyol’da 3.900 metrekare, Mersin merkezde 1.250 metrekare ve Adana Ceyhan’da 3.700 metrekare alanı bulunan İstikbal mağazaları yüzlerce ürünü bünyesinde barındırıyor.


Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, “Kurumsal yapımız içerisinde her detayda olduğu gibi mağazacılık anlayışımızdan da hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Amacımız tüketicilerimize kusursuz hizmet vermek. Türkiye’de ve dünyada bu amaç doğrultusunda yoluna devam eden ender şirketlerden olduğumuza kanaat getiriyorum.”...